Lijst Riel Goirle (LRG) gaat voor u met zorg aan de slag

ingevoerd op 12-2-2014

In de afgelopen jaren hebben wij als LRG laten zien dat wij een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van de leefbaarheid in de twee kernen van de gemeente. Ook aankomende zittingsperiode willen wij ons weer inzetten voor onze fijne gemeente.

Als klankbord van de inwoners zoeken wij de dialoog, zijn wij een luisterend oor en denken liever in oplossingen dan in onmogelijkheden zonder de financiële aspecten uit het oog te verliezen. Laagdrempelige politiek waarin het contact en de communicatie tussen inwoner en gemeente vanzelfsprekend is.

Verkiezingsprogramma
Bij deze editie van het Goirles Belang vindt u een boekje met ons verkiezingsprogramma. Onze speerpunten voor de aankomende jaren staan daarin uitgebreid beschreven. De speerpunten laten zich krachtig vertalen in zeven heldere standpunten:
Zorg terug in de wijk
Helder financieel beleid
Moderne infrastructuur
Stimuleren economische activiteiten
Duurzame, groene gemeente
Laagdrempelige politiek
Behoud zelfstandigheid

Gemeenteraad verkiezingen 19 maart
Zoals verwacht mag worden van de grootste raadsfractie en politieke partij is de kieslijst voor 2014 ook nu weer lang. Maar liefst 22 namen telt de lijst. De eerste 10 vindt u hieronder, de totale kieslijst is terug te vinden op onze website www.lijstrielgoirle.nl. Binnenkort volgt in het Goirles Belang een nadere kennismaking met onze leden op de lijst.

1. Bert Schellekens
2. Tim Appels
3. Harry van de Ven
4. Erik Schellekens
5. Cees Pelkmans
6. Jan van Gulik
7. Liselotte Franssen – du Maine
8. Mark Verhoeven
9. Frits Molkenboer
10. Jack Kouwenberg

Kunt u zich vinden in de speerpunten? Laat zien dat u ons steunt en plak de poster die u in deze editie van Goirles Belang vindt achter uw raam. Met uw steun en vertrouwen kunnen we samen bouwen aan een duurzame, gezonde en sociale gemeente. Voor u gaan wij graag met zorg aan de slag!