PvdA stelt zich voor…

ingevoerd op 12-2-2014

van links naar rechts

Fractieleider en raadslid, Guus van der Put:
Guus woont al meer dan 30 jaar samen met zijn vrouw in Goirle en voornamelijk werkzaam geweest in de culturele sector. Naast het werk voor zijn administratiekantoor begeleidt Guus jonge ondernemers. Hij is al lang actief in de gemeentelijke politiek.
Guus heeft van jongs af aan sociaal besef meegekregen van zijn ouders. Hij zal zich inzetten voor een mooie en sociale gemeente.

Raadslid, Antoon van Baal:
Antoon woont alweer zo’n 25 jaar in Goirle. Hij is ruim 15 jaar mede-eigenaar van een adviesbureau voor organisaties voor de overheid en de gezondheidszorg. Antoon voelt zich thuis bij de PvdA omdat daar kernwaarden worden nagestreefd die hem lief zijn. Antoon maakt deel uit van de gemeenteraad en richt zich op welzijn, gezondheidszorg, cultuur, onderwijs en sport.

Kandidaat raadslid, Pernell Criens:
Pernell woont al ruim 40 jaar in Goirle, is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze werkt bij de gemeente Alphen-Chaam als beleidsadviseur Welzijn. In haar werk is Pernell nauw betrokken bij alle nieuwe taken die op de gemeente af komen. Pernell heeft voor de PvdA gekozen omdat die zich sterk maakt voor goede scholing, gezonde werkomstandigheden, gelijke behandeling en natuurbehoud.

Kandidaat raadslid, Karen Molin-van Overbeek:
Karen woont in Goirle, is getrouwd en moeder van twee kinderen. Karen werkt als adviseur Marketing en Communicatie bij een culturele instelling in Eindhoven. Ze heeft ervaring als raadslid waarbij onderwijs, milieu en gelijke kansen voor kinderen haar speciale aandacht heeft. Karen staat helemaal achter het gedachtegoed van de PvdA en wil zich inzetten om van Goirle een nog mooiere gemeente te maken.

Kandidaat raadslid, Ruud Licht:
Ruud woont in Goirle, samen met zijn vrouw en twee kinderen en heeft een volkstuin in Riel. Tot voor kort werkte Ruud als onderzoeker aan verschillende universiteiten. Momenteel geeft hij cursussen in de wetenschap. De ouders van Ruud hadden het niet breed maar toch heeft hij de gelegenheid gekregen om zich te ontwikkelen. Omdat Ruud gelooft dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen hun capaciteiten te ontdekken en ontwikkelen is hij al 20 jaar lid van de PvdA.