50+ Spektakel voor alle Rielenaren van 50 jaar en ouder

ingevoerd op 12-9-2012

Eén van de wensen die uit het IDOP Riel naar voren is gekomen vanuit de inwoners, is het organiseren van een activiteitendag met als doel senioren en mensen met een beperking in Riel in het zonnetje te zetten en ontmoeting te stimuleren.
KBO Afd. Riel, Zonnebloem afd Riel, Rode Kruis Tilburg e.o.,Jongerenwerk Mainframe en gemeente Goirle hebben daarom de handen ineen geslagen en organiseren samen een dag vol activiteiten voor Rielenaren van 50 jaar en ouder of met een beperking.
Wij nodigen alle 50+ers en mensen met een beperking in Riel uit om deel te nemen aan deze dag die barstensvol zit met verrassende workshops, creatieve en sportieve activiteiten en vooral heel veel gezelligheid!
Wanneer is het te doen? Donderdag 27 September van 10.30u tot 17.00u in de Leybron te Riel. U kunt op deze dag meedoen met verschillende leuke, creatieve en sportieve activiteiten en workshops. U mag natuurlijk zelf kiezen waaraan u wilt meedoen en kunt daarbij kiezen uit:
Bloemschikken, Uiterlijke verzorging, Bewegen op muziek, Vogelhuisjes maken, Bowlen of kegelen op een groot scherm met een Nintendo- Wii (spelletjescomputer), Voelbingo, Kaarten maken, Cup Cakes versieren, Mini Biljarttoernooi, Jeu de Boules toernooi.

Het programma op de dag ziet er als volgt uit:
10.30 – 11.00 uur  Ontvangst met koffie en thee en wat lekkers.
11.00u   Opening van deze speciale dag.
11.15 – 13.00 uur Eerst serie workshops.
13.00 – 13.45 uur  Lunch.
13.45 – 16.15 uur  Tweede serie workshops.
16.15 – 17.00 uur  Afsluiting met muziek en dans

Deelname aan deze dag is gratis. U moet zich wel vooraf aanmelden. Dat kan tot uiterlijk 20 September met het aanmeldingsformulier dat u in uw brievenbus vind. Inschrijving deelname op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.(Maximaal 100 deelnemers)
Dus schrijf u snel in, want vol is vol!