Goirlese wielericonen dagen regionale jeugd uit mee te doen!

‘Goirle en Riel doen het voor KIKA!’

Huub, Joost, Jos en Gerben doen het ook voor KiKa. De bekende Goirlese wielericonen willen vrijdag direct na de openingssessie van het team “Pellikaan” hun “spierballen” tonen tijdens de hometrain-wedstrijden in het cc Jan van Besouw. Huub: “KIKA is ’n verantwoordelijkheid van ons allemaal”.
Joost: “Het zoontje van de bekende marathonschaatser Arnold Stam, thans 12 jaar, had leukemie. Hij werd 2e bij de Nederlandse kampioenschappen wielrennen voor de jeugd”. Jos: “Doe mee!” Gerben: “En steun!”

Natuurlijk, ons goede doel staat voorop, maar de sportieve krachtmetingen op de hometrainer zijn hiervoor broodnodig. In ‘n zinderende sfeer van rivaliteit en sportiviteit kunnen de jeugd, maar ook de oudere sportieveling de degens met elkaar kruisen en tonen wat zij waard zijn.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de publieke belangstelling behoorlijk zijn en de sfeer gemoedelijk. In deze omstandigheid kunnen impulsen ontstaan die de individuele belangstellende nopen om ook twee minuten op de fiets te klimmen. Dat kan! Voor ’n donatie van slechts € 20, - kun je je krachten meten. In teamverband, 4 personen, bedraagt de donatie € 200, -; je profiteert dan tevens van ’n heerlijk uitgebreid buffet.

Beter is het dat deelnemers zich vooraf aanmelden middels kika@dekennismakergoirle.nl i.v.m. de programmering. Laat dan weten of je als team meedoet of op persoonlijke titel. Laat ook weten of je eventueel meedoet als afgevaardigde van ’n bedrijf of vereniging. Desondanks blijft de organisatie open staan voor spontane deelnames. Dus aanmelden, kan in principe nog de gehele avond. Uw donatie kunt u storten op rekeningnummer: 87.19.54.230 of deze te voldoen aan de kassa van cc Jan van Besouw, aanstaande vrijdag t.a.v. Stichting Goirle op de Kaart, o.v.v. ‘Wij home-trainen voor KIKA’.

Uitstekende ambiance tijdens de hometrain-wedstrijden.
Door de verrassende ondersteuning van het bedrijfsleven en de professionele begeleiding van de stichting “Goirle op de Kaart” is er alle ruimte voor een uitstekende ambiance.
De bekende wielerpresentator John Kooij, zal de gehele avond de verslaggeving van de wedstrijden verzorgen. Medewerkers van de internetsite ‘Dorpsvoordeel.nl’ hebben middels digitale informatie de regie in handen. Zij zullen steeds de tussenstanden van de sportprestaties en de actuele financiële inbreng projecteren op ‘n beamer. Instructeurs van Club Pellikaan staan borg voor permanente begeleiding van de renners. Bob Mijling van ‘Esthisi’, gerenommeerd sportmasseur, verzorgt op verzoek vakkundig de beenspieren.
Tijdens de wedstrijden zal ‘n team van ‘DKfototaal’ van elke deelnemer geheel gratis een foto schieten. Deze foto wordt ter plekke naar het ‘model’ gemaild. Brasserie ‘Zij & Ik’ steunt het goede doel nadrukkelijk met het serveren van ’n heerlijk en uitgebreid warm/koud buffet voor slechts 25 euro.

Primeur voor GbG Primeur
Het Grafisch buro Goirle zorgt voor een heuse primeur. Als bijzondere service kan iedereen ter plekke sport-shirts bestellen en in ontvangst nemen met daarop pregnant afgedrukt: “Ik doe het voor KiKa”. Je eigen naam kan daar desgewenst aan toegevoegd worden. Leuk voor de foto en voor jezelf als herinnering aan een bijzonder evenement.

Steun Kika:  Geniet van kunst en wijn!
Iedereen kan een steentje bijdragen in de strijd tegen kinderkanker.
Diverse bedrijven, instellingen en particulieren zijn inmiddels al weken actief om van de actie ‘wij doen het voor KIKA’ een waar festijn te maken, met als hoogtepunt het  weekend op 24, 25 en 26 augustus.
Op vrijdagavond is het mogelijk om in het cc Jan van Besouw, tijdens het ‘fietsen voor Kika’ evenement, het speciale porseleinen kunstbord ‘Alice’ van Suus Suiker, of de ‘Kika’ wijn te kopen. Vanzelfsprekend wordt de opbrengst van deze verkoop gedoneerd aan Kika. Tijdens deze avond zal Suus Suiker aanwezig zijn om het bord voor u van een signatuur te voorzien. 

Doe mee....a.s. vrijdag in het cc Jan van Besouw

Ook Foul Play is van de partij tijdens het KiKa-benefietconcert

FOUL PLAY reageerde spontaan om daadwerkelijk mee te doen aan het grote benefiet-concert zaterdag 25 augustus in cc Jan van Besouw.

FOUL PLAY is opgericht in het najaar van 1987 . Aanvankelijk begonnen als 6-mans bluesband. In het begin stond FOUL PLAY vooral voor ”muziek uit het hart“, gebracht met enthousiasme, gedrevenheid en plezier. De muziek evolueerde naar rhythm & blues en later soul. Naast enthousiasme, gedrevenheid en plezier, kwam er ook steeds meer kwaliteit. Momenteel is FOUL PLAY een 9-mans band. Naast de gebruikelijke drums, bas, toetsen, gitaar en zang, zijn er ook 4 blazers binnen de gelederen: alt- en tenorsax en 2 trompetten. Het repertoire is een gevarieerde mix van blues, rhythm & blues en soul. Covers van bekende en minder bekende grootheden als The Blues Brothers, Joe Cocker, Delbert McClinton, Sam & Dave, Otis Redding, James Brown, De Dijk, Stevie Wonder om er maar een paar te noemen.

In elk geval muziek met een hoog swinggehalte, afgewisseld met een enkele melancholieke ballad. Rob Heijkant Vocals, percussion and gadgets. Hans van den Bosch Guitar, backing vocals. Luc Broers Bass. backing vocals. Hans Raaymakers Drums. Frans Vriens Organ, piano and keyboards. Stijn Schoenmakers Trumpet. Jan Broeders Tenor sax.
Filip Broeders Bariton & Alto-sax. John Snoeren Trumpet. Comments are closed.   Powered by Wordpress.
V.l.n.r. Huub Zilverberg, Joost van Hest, Jos Coppelmans en Gerben de Knegt V.l.n.r. Huub Zilverberg, Joost van Hest, Jos Coppelmans en Gerben de Knegt