40 JAAR LOG

ingevoerd op 25-7-2012

Dit jaar bestaat  uw  Lokale Omroep Goirle precies 40 jaar!! Wij willen hieraan aandacht besteden  op zondag 9 september tijdens de Zomermarkt met een jubileumuitzending. Op het Oranjeplein wordt een studio opgebouwd waar wij live TV gaan uitzenden tussen 13.00 – 17.00 uur.

Wat kunt U allemaal deze middag verwachten??
Er is muziek met live artiesten o.m.   onze troubadour Jo Hoogendoorn, de Goirlese Jazzband CCBlue en ook   het smartlappenkoor ZangRiela uit Riel is aanwezig. Wij besteden ook aandacht aan de roemrijke geschiedenis van de LOG. Oud-medewerkers zullen verhalen over hun ervaringen. Een quiz is in voorbereiding. Kortom, er is volop vertier en plezier. Reserveer deze zondag vast in uw agenda. U mag dit niet missen!!!  Ook  willen wij  graag een verzoekprogramma maken, waarbij u - als kijker – centraal staat. U zult ongetwijfeld nog wel een bepaald programma  (of een fragment)  terug willen zien. Dat kan zijn omdat u het gewoon een leuk programma vond of misschien heeft u wel leuke herinneringen aan deze uitzending. Laat het ons a.u.b. weten.  Wij gaan dan zoeken in ons archief en als het mogelijk is  zenden wij uw favoriete  keuze geheel of gedeeltelijk uit deze middag.

Hoe kunt u dit kenbaar maken?
- Stuur  een mail naar info@lokaleomroepgoirle.nl of een brief naar Lokale Omroep Goirle, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ  Goirle
- vermeld zo uitvoerig mogelijk uw wens, bv. naam programma en datum van uitzending en de reden waarom u voor dit programma heeft gekozen.
- vermeld ook Uw naam, adres en telefoonnummer, zodat wij u kunnen bereiken voor nadere bijzonderheden.
- doe dit  allemaal vóór 10 augustus a.s.
Wij doen ons best om er een gezellige middag van te maken, maar dat kunnen wij alleen maar met uw hulp. Dus reageer a.u.b.
Natuurlijk houden wij u via het Goirles Belang op de hoogte van de inhoud van dit jubileumprogramma.

Het LOG-jubileumcomité.