KiKa-activiteiten 24,25 en 26 augustus nu one line

www.goirleopdekaart.nl

DOE MEE...”Wij doen het voor KiKa”
Vrijdag 24 augustus wordt er in cc Jan van Besouw de z.g. home-train-wedstrijden georganiseerd voor het goede doel (KiKa).
De intentie van initiatiefnemer; stichting “Goirle op de Kaart” is dat er enkele tientallen (bedrijfs) ploegen - bestaande uit vier renners - daadwerkelijk een poging wagen om binnen twee minuten een zoveel als mogelijk aantal meters af te leggen. Onder begeleiding van een team sportinstructeurs van Club Pellikaan en onder toeziend oog van hopelijk een grote publieke belangstelling, zullen de manches van 19.00 tot 01.00 uur gereden worden. Bedrijfsploegen en particulieren gaan allen, hun bijzondere prestatie opdragen, ten gunste van het goede doel. Zij gaan een uiterste krachtsinspanning leveren en streven er na ruim 10.000 euro bij elkaar te fietsen.

DOE MEE...”Wij doen het voor KiKa”
De stichting “Goirle op de Kaart” moedigt - of beter gezegd daagt iedereen uit - daadwerkelijk op deze sportieve wijze een steentje bij te dragen voor de bestrijding tegen kinderkanker (KiKa). Elk bedrijf dat zich voor deelname inschrijft kan laten zien dat zij sportief (ook) toonaangevend zijn. De inschrijfkosten zijn 200 euro per team van 4 deelnemers, inclusief 4 buffetten die verzorgd worden door brasserie Zij & Ik.
Ook worden individuele renners in de gelegenheid gesteld, om aan deze bijzondere  “competitie” voor slechts 20 euro mee te doen. Belangrijk is wel dat zowel de teams als de individuele renners zich tijdig aanmelden middels: kika@dekennismakergoirle.nl

DOE MEE...”Wij doen het voor KiKa”
Vanaf heden kunnen - met dank aan Wouter Stok van WServices - belangstellenden middels de website www.goirleopdekaart.nl zien wat en waar de activiteiten tijdens het “KiKa-weekend gehouden wordt. Zoals gezegd zal cc Jan van Besouw, vrijdag 24 augustus bol staan van sport,spanning en sensatie. De zaterdag is van één tot één geheel ingericht voor een daverend benefietconcert. Een tiental regionaal bekende bands zullen in de grote zaal van het cc Jan van Besouw voor het publiek, hun beste muzikale nummers ten gehore brengen. De entree is gratis en de opbrengst van de consumpties, komen ten gunste van KiKa. Vanuit het eetcafé Het Eiland staan er ‘s zondags tal van festiviteiten  op het programma: zoals een vossenjacht voor de kids, een wandeltocht van 25 km voor volwassenen, mogelijkheden om in een bijzondere Old timer of exotische auto te rijden en te genieten van een prachtige benefiet-motortocht.

Kortom; dit  “KiKa-weekend is voor alle Goirle- en Rielenaren aan te bevelen, jong of oud, voor elk wat wils. zie www.goirleopdekaart.nl 
Goirle op de Kaart Goirle op de Kaart