SPOT-openluchttheater presenteert Het Temmen Van De Feeks

5de SPOT editie na succes van vorig jaar nu een feit.

In het dagelijks leven werken ze onder andere als docent, psycholoog, postbeambte, business unit assistent, verkoper, bibliothecaris, verpleegkundige, consultant, redactioneel vormgever, huisvrouw en constructeur. Maar op de toneelvloer kruipen ze in de huid van totaal andere personages.
SPOT-openluchttheater produceert sinds 2008 ieder jaar semiprofessionele moderne voorstellingen voor een zeer breed publiek. Dit alles in ons eigen moderne openluchttheater.

Na het succes van De Rode Molen in 2011 komt SPOT-openluchttheater dit jaar met een bewerking van een heuse klassieker Het temmen van de Feeks van William Shakespeare, maar dan in een totaal vernieuwde moderne versie die speciaal voor SPOT-theater geschreven is. Met volop muziek en zang met nummers van o.a. Blof, Abba & Paul de Leeuw .

U zult er verast van staan wat SPOT-openluchttheater dit jaar weer op ‘de planken’ brengt.
Het belooft weer een heerlijke avond uit te worden, met voor het eerst een eigen theatercafé waar vooraf en na afloop nog heerlijk wat gedronken kan worden. Tevens hebben wij met dank aan het Prins Bernard cultuurfonds & Janus Metaal onze tribune compleet kunnen vernieuwen met nieuwe stoelen en hebben we meer zit ruimte kunnen creëren voor een comfortabele avond.


Het Temmen van de Feeks
van William Shakespeare

Een klassieker. SPOT laat dit spelen in een herkenbare tijd.

Het stuk gaat over twee zusters, de jongste lieftallig en de oudste, Katharina, is niet op haar mondje gevallen en wordt door haar omgeving als een feeks beschouwd. Hun ouders besluiten dat de jongste, Bianca, niet mag trouwen voor de oudste een man heeft, waarop twee aanbidders van Bianca besluiten Katharina aan de man te helpen.

De vrouwen in het dorp zijn niet blij met de situatie. Zij hebben er belang bij dat Katharina trouwt en de mannen weer vrij komen om hen weer het hof te maken.
SPOT balanceert tussen klucht en ernst. Shakespeare schreef voor het eerst een stuk waarin een vrouw probeert te vechten voor haar rechten. De eerste feministe. Het lijkt succes te hebben...

Kaarten voor de voorstelling a €10,- zijn te koop bij Stomerij de Lorelei & Eetkaffee Mozes aan de Tilburgseweg in Goirle. Tevens zijn de kaarten te reserveren via onze internetsite WWW.SPOT-THEATER.NL