Zin in een topweek in augustus?!

Geef je op als leiding voor het Jeugdvakantiewerk!

Voor het eerst konden ouders uit Goirle en Riel hun kroost digitaal inschrijven voor het Jeugdvakantiewerk. Een schot in de roos, zo bleek. Met bijna 850 inschrijvingen is het net geen record, maar wel gezellig druk.

Vooral volwassen leiding gezocht
Maar er is ook een keerzijde aan zoveel deelnemertjes. De kinderen worden begeleid door vrijwilligers. En als er meer kinderen meedoen, is er ook meer leiding nodig. Op dit moment komt het Jeugdvakantie nog behoorlijk wat leiding te kort. Met name leiding vanaf 18 jaar.

Ook voor vrijwilligers is het JVW een feestje
Als vrijwilliger heb je bij het JVW een supergezellige week. Naast lol trappen met de groep kinderen die je begeleidt, worden er allerlei activiteiten speciaal voor vrijwilligers georganiseerd. Een filmavond, een leidingspel, een BBQ en een groot feest aan het einde van de week.

Geef jezelf én de Goirlese jeugd een week JVW cadeau
Dus bij deze een oproep aan alle vaders, moeders, ooms, tantes, opa’s en oma’s, oudere broers en zussen van Goirle. Geef jezelf én de Goirlese jeugd een week JVW cadeau en geef je op als vrijwilliger via www.jvwgoirle.nl.

Maatschappelijke stage
Voor leerlingen van het middelbaar onderwijs is het mogelijk om je maatschappelijke stage bij het Jeugdvakantiewerk te lopen. Vraag er naar bij de maatschappelijke-stagecoördinator op je school.

Meer informatie?
Op www.jvwgoirle.nl vind je meer informatie over het Jeugdvakantiewerk, verslagen van voorgaande jaren (inclusief foto’s) kunnen vrijwilligers zich aanmelden en kunnen kinderen digitaal ingeschreven worden.
JVW Goirle Jeugdvakantiewerk JVW Goirle Jeugdvakantiewerk