Kinderconcert door Harmonie Goirle

ingevoerd op 16-5-2012

Op zondag 3 juni 2012 om 13.00 uur organiseert de harmonie een kinderconcert in CC Jan van Besouw voor alle kinderen van de basisscholen, met name voor de kinderen uit de groepen 4, 5 en 6. Het concert wordt gegeven door Colorato, het blaasorkest van Factorium. Het blaasorkest wordt aangevuld met muzikanten van de Goirlese Harmonie. Tijdens het concert kun je luisteren naar en dansen op muziek én meezingen met Roy van Gils die bekende liedjes uit films en musicals komt zingen. Het concert wordt ook gepresenteerd door kinderen, zodat het écht een muzikale middag wordt voor en door kinderen. Iedereen in de zaal mag slagwerkinstrumentjes meenemen, bijvoorbeeld sambaballen of een tamboerijn!

Doel van het concert is natuurlijk om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met blaasmuziek en slagwerk. Een muziekinstrument bespelen is echt hartstikke leuk en zeker als je het samen doet met andere kinderen.

Na afloop van het concert kunnen de kinderen op de open dag van Factorium (de muziekschool) proberen om zelf te spelen op een blaas- of slagwerkinstrument. Ook kun je je opgeven voor een gratis proefles. Je kunt je ook meteen al opgeven als lid van onze vereniging.