Lentement kramen te huur

zondag 18 mei

Kindervrijmarkt tijdens het “Lentement”

Op zondag 18 mei vindt dit jaar opnieuw het altijd gezellige “Lentement” plaats in het centrum van Goirle. Alle winkels op winkelcentrum De Hovel en de Tilburgseweg zijn deze dag geopend. Bovendien laten verschillende hobbyisten hun kunsten zien aan het publiek. Evenals vorig jaar is er ook voor kinderen de mogelijkheid om spulletjes te verkopen, zoals oud speelgoed.

Ieder deelnemend kind krijgt beschikking over een grondplaats van 4x4 meter op het winkelcentrum op het hoge deel van de promenade tussen Blz Boekhandel en bakker Schellens.
Het inrichten van de grondplaats moet op 18 mei vóór 11 uur i.v.m. de aanvang van de markt. De markt duurt tot 17.00uur. De (borg)kosten voor het huren van een plaats bedragen €5,- welke na afloop weer geretourneerd zullen worden aan de deelnemer(s). Indien aangemelde kinderen niet komen opdagen kunnen de borgkosten niet geretourneerd worden.

Lijkt het je leuk om op deze supergezellige markt te staan? Geef je dan nu op via info@centrumgoirle.nl (mailto:info@centrumgoirle.nl) of bij BLZ Boekhandel Buitelaar aan De Hovel 21 (op de hoek De Hovel - Kalverstraat, tegenover het gemeentehuis).


Hobbymarkt kramen te huur

Evenals voorgaande jaren kunt u, als particulier óf ondernemer, deelnemen aan de markt. Centrummanagement Goirle stelt kramen beschikbaar waarop u uw hobby ten toon kunt spreiden en de gemaakte spullen te koop aan kunt bieden. Voor € 25,- (zónder KvK nr.) of € 50,- (mét KvK nr.) huurt u één ruime (4x2m) kraam mét afdak op De Hovel.

Opgeven kan via info@centrumgoirle.nl (mailto:info@centrumgoirle.nl) of bij: Blz boekhandel Buitelaar, De Hovel 21, 5051 NP Goirle

Opgeven kan uiterlijk tot zaterdag 10 mei a.s. Het aanmeldformulier kunt u downloaden (http://www.centrumgoirle.nl/pg-12897-7-56317/pagina/home_centrum_goirle.html) via deze website.