Jeugdvakantiewerk Goirle 2005

KLIK VOOR MEER FOTO’S AAN BOVENZIJDE VAN DEZE PAGINA ONDER ’Foto’s (NIEUW)’
 
Jeugdvakantiewerk Goirle 2005 – zaterdag 13 augustus
 
Jubilerend Jeugdvakantiewerk sluit week af met groot
concert
 
Het 25ste Jeugdvakantiewerk werd afgesloten met het concert waarvoor de kinderen al de hele week in touw waren. Ondanks wat kleine tegenslagen, zoals de terugkeer van de slechtste slechterik ooit, is het gelukt om een band bij elkaar te schrapen.
Onder een stralend zonnetje gaf de band onder aanvoering van Johny John een geweldig concert. Een speciale gastrol was daarin weggelegd voor Barry-met-de-neusfluit. Dat is één slechterik minder op deze wereld. De kinderen van Goirle kunnen rustig slapen, want Valkapot kom nooit meer terug.
Tijdens de afsluitende dag deden de kinderen alles wat op een festivalterrein te doen is. Er stond een springkussen, er werd popcorn gegeten, de nagels en haar konden bijgewerkt worden en er was een speciale ranjabar met vijf verschillende soorten ranja.
Nadat het concert was afgelopen en de kinderen naar huis waren, zetten alle vrijwilligers nog even massaal de schouders onder het opruimen van De Haspel en het Grobbendonckpark. Rond vijf uur herinnerde bijna niets meer aan het JVW 2006.
Voor de vrijwilligers eindigt de week met een speciaal feest op zaterdagavond in het Grobbendonckpark. 
Aan het 25ste Jeugdvakantiewerk deden 500 kinderen en meer dan 250 vrijwilligers mee.
Iedereen ontzettend bedankt en tot in 2006. Houdoe!
Voor meer informatie, vragen en opmerkingen: www.jvwgoirle.nl

KLIK VOOR MEER FOTO’S AAN BOVENZIJDE VAN DEZE PAGINA ONDER ’Foto’s (NIEUW)’