LUCIËN SLAATS, SUCCESVOL MET G3 FORMULE

ingevoerd op 20-10-2004

Aan de Weefraam 15 (zijstraat van de Fabriekstraat) in Goirle is G3 gevestigd, een groothandel in gereedschappen en machines. Voornamelijk voor houtbewerking. Met de roots in de machinerevisie in de regio bouwt men nu zelf machines en is er een eigen gereedschaplijn, het mèrk G3.

Aannemers en fabrikanten in Brabant maar ook tot ver over de landsgrenzen kunnen terugvallen op de know how die het bedrijf te bieden heeft. Eigenaar Luciën Slaats verkoopt bij zijn machines niet alleen de handleiding, hij geeft bij uitstek begeleiding en ondersteuning bij het gebruik en onderhoud en richt desnoods de hele werkplaats in naar hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen.
De boren en zaagbladen kunnen geslepen worden in de eigen slijperij en er is altijd een G3 garantie op alle elektrische handgereedschappen. In de werkplaats voor machinebouw en revisie zijn altijd zo’n vier monteurs actief. Voor elk materiaal wordt het juiste bewerkings programma gezocht.

Daarom is Luciën wel eens niet in Goirle maar bezoekt hij in Oostenrijk of Italië beurzen en fabrieken waar hij al jaren bekend is. In Polen en de Oekraïne richt G3 ook werkplaatsen in. “Ze werken in die landen wel 12 uur op een dag zonder pauze”, zegt Luciën, “maar je moet er veel bij blijven om ze te sturen.”
Belangrijker vindt hij dat G3 in zijn woonplaats Goirle gekend is. Het aanmoedigen van de Konica zaalvoetbalvereniging kan hem daarbij bekendheid geven en ook heel wat gezellige uurtjes tussen zijn mede Goirlenaren en zijn ondernemers. “En spannende wedstrijden met sportieve prestaties van de Konica-voetballers.” Luciën trainde jarenlang de voetbaljeugd.

www.g3.nl en www.slaatsmachines.com