Wijnworkshops in Goirle

ingevoerd op 13-10-2004

De wijnproefclub start met een reeks wijncursussen in Goirle.
Op vier donderdagavonden in november worden van 20:00u tot 22:00u op een leerzame maar vooral gezellige manier alle aspecten van wijn proeven- en beoordelen uit de doeken gedaan. Het is mogelijk om per avond, of voor de hele cyclus in te schrijven. De kosten bedragen € 15.- per avond.
Inschrijven kan telefonisch; 013-5713100 of per mail; info@dewijnproefclub.nl.

De workshop wordt gehouden in de keukenstudio van Guus van der Heijden, James Wattstraat 2 op industrieterrein Tijvoort.
Elke avond wordt een thema behandeld en tien wijnen geproefd. In een ontspannen sfeer wordt uitgelegd hoe de wijnen te proeven en beoordelen. Er zal worden ingegaan op de achtergronden van de betreffende streken en technieken van wijnbereiding.

Over De wijnproefclub®
Zoals de naam al doet vermoeden organiseert De wijnproefclub wijnproeverijen. Uit het zeer uitgebreide assortiment van Nederlandse en Belgische importeurs is een selectie samengesteld van de mooiste en meest representatieve wijnen uit alle prijsklassen. Hoewel zij de basis vormen van De wijnproefclub wordt ook veel aandacht besteed aan bijzondere delicatessen en gerechten.
Hebt u ook het gevoel dat de wijnen steeds duurder worden terwijl de smaak en de kwaliteit daarbij achterblijven? Dat goedkope wijnen niet echt lekker blijken te zijn? Dat de omschrijving van een wijn in de folder of op het etiket veel mooier is dan de wijn zelf? Dat bekende wijngebieden en Chateaux niet voldoen aan wat u ervan verwachtte? Daarom is De wijnproefclub opgericht. Nooit meer een tegenvaller voor uzelf of nog erger voor uw gasten.

Wat maakt De wijnproefclub® bijzonder?
Vooral de proeverijen zelf. Deelnemers aan De wijnproefclub hebben de mogelijkheid om hun eigen ‘thuis’proeverij te organiseren. Als onderdeel van een feestje of gewoon om het wijnproeven zelf. En natuurlijk…. mooie wijnen die op een eerlijke manier gemaakt zijn, representatief voor hun afkomst en daarbij ook nog betaalbaar blijven. Nieuwsgierig geworden naar wat De wijnproefclub nog meer voor u kan betekenen? Bezoek onze website; www.dewijnproefclub.nl mail; info@dewijnproefclub.nl of bel; 013-5713100.