Tilburgse Zonnewinkel Zondag ook gespeicliseerd in Infraroodcabines

Jeroen van Olphen: “Gezondheid boven al”

“Ik wil niet zeggen dat we het ei van Columbus verkopen, maar dat we geavanceerde en multifunctionele Infraroodcabines voor particulieren op de markt brengen is wel duidelijk. In feite worden de Infraroodcabines al enkele decennia lang aangeboden, maar met de nieuwe generatie cabines komen zowel de medische als de “wellness” aspecten van de warmtecabine steeds beter tot hun recht. Het grote voordeel van de kunstmatig opgewekte IR-stralen (warmtestraling) is dat de gebruiker individueel kan bepalen wat hij nodig heeft. Kortom; de IR-stralen kunnen op de wenselijke maat worden afgesteld en zijn bij goed gebruik absoluut bevorderlijk voor de gezondheid”.

Bij Zondag Zonnevakmensen in Tilburg worden de liefhebbers van de warmtecabines deskundig begeleid, bovendien is er een eindloze keuze en kunnen de warmtecabines des gewenst op maat geleverd worden, weet de heer van Olphen.

IR-stralen verzachte reumatische pijnen
Over het functioneren van de IR-cabine, is men bij de bekende zonnewinkel uitermate enthousiast. Gebruikers van de nieuwe IR-cabines die last van hebben van reumatische klachten zoals gewrichtspijn of stijfheid, ervaren het resultaat als een verademing. Vooral diegene met spanning op de spieren, voelen zich na een sessie van een half uur weer een heel ander mens. Kortom Ischiaspijnen worden door spierspanning veroorzaakt en de warmte van de infraroodstraling verminderen die spanning. Talloze positieve reacties zijn dan ook het gevolg. Maar ook de gebruiker die geen medische klachten heeft, profiteert van de vele voordelen. Ook bij het uiterlijk kan een IR-cabine een handje helpen. Een goede doorbloeding van de huid tijdens een infraroodsessie zorgt ook voor een goede opbouw van nieuwe cellen en een vlotte afvoer van de afgestorven cellen. Het vermijdt een ruwe huid en maakt zelfs de huid glad en zacht. De elasticiteit van de huidstructuur wordt door de IR-cabine verbetert en versterkt.

“Zondag” levert de warmtecabine op maat.
Lang niet iedereen heeft een overvloed aan ruimte om “zomaar” een riante warmtecabine te plaatsen. Het is vaak, dat er net een stukje schuin lopend plafond of een ander ongunstige opstakel in de weg zit. De heer van Olphen van de Tilburgse zonnewinkel kan daar prima in participeren om de beoogde warmte cabine zo aan te passen, dat alles precies op maat wordt aangeleverd. Middels een goede samenwerking met de Tilburgse firma Zondag kunnen belangstellende wellicht toch hun favoriete warmtecabine uit een walhalla van meer dan 600 verschillende types, kiezen. De firma Zondag is gevestigd aan de Voltstraat 18 te Tilburg, telefoon 536 6999 www.zondagtilburg.nl