Open dag bij Hado Textiel

ingevoerd op 24-9-2004

Altijd al eens willen zien hoe een weefmachine werkt? Of hoe die trendy vouwgordijnen gemaakt worden? Dat kan op zondag 26 september a.s. Hado Textiel in Hilvarenbeek opent dan de deuren voor het publiek. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de weverij, de confectieafdeling en de fabriekswinkel van Hado Textiel. Elk uur worden er rondleidingen gegeven. In de weverij zijn de weefmachines in werking te bekijken. Op de confectieafdeling wordt getoond wat zoal gemaakt wordt van de stoffen. En in de winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment textiel producten.

In 1938 kwamen in de fabriek van Hado Textiel in Tilburg de eerste meters stof van de weefgetouwen. Destijds was de fabriek een van de vele textielfabrieken in Tilburg en omgeving. Nu echter, is Hado Textiel een van de laatste nog in werking zijnde textielfabrieken in het land. Alweer tientallen jaren is Hado Textiel gevestigd in Hilvarenbeek. Nog steeds worden hier dessins ontworpen, stoffen geweven en eindproducten gemaakt. Alle soorten interieurstoffen worden in eigen huis gemaakt en verwerkt tot o.a. gordijnen, tafelkleden en kussens.

In april van dit jaar is de fabriekswinkel geopend. Hiermee komt Hado Textiel tegemoet aan de steeds terugkerende vraag van consumenten naar gordijn- en meubelstoffen aan de rol.

Voor op maat gemaakte eindproducten, zoals gordijnen, tafelkleden, tafellopers, plaids en kussens bent u bij Hado Textiel ook aan het juiste adres. Tevens biedt de winkel een groot assortiment bed-, bad-, en keukentextiel. Voor u zelf of om cadeau te doen.

Voorafgaand aan Oktober Woonmaand biedt Hado Textiel de mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen. U ziet hoe alles gemaakt wordt. Wat de trends van dit moment zijn op het gebied van interieurtextiel en andere bijbehorende zaken. U vindt er informatie over nieuwe stoffen, producten en mogelijkheden. En uiteraard kunt u advies inwinnen hoe bepaalde stoffen of producten speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Zondag 26 september bent u van harte welkom bij Hado Textiel. De rondleidingen door de fabriek worden gegeven om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. De fabriekswinkel is de hele dag open, van 11.00 tot 16.00 uur. Uiteraard staat een drankje en een hapje klaar.

Hado Textiel, Bukkumweg 2, Industrieterrein de Bukkum, Hilvarenbeek. Telefoon 013-5051568