Welkomstgroet maakt in 7 jaar meer dan 2000 gezinnen blij!

ingevoerd op 15-9-2004

Wie de afgelopen 7 jaar in Goirle is verhuisd of in Goirle is komen wonen, heeft ongetwijfeld bezoek ontvangen van “Welkomstgroet”. Dit bedrijf, dat in 1998 door Marianne Smarius en Juul van Liempt werd opgericht, stelt nieuwe bewoners op hun gemak met een leuk bloemetje en verrast hen bovendien met enkele zeer aantrekkelijke kado’s en aanbiedingen van Goirlese ondernemers. Om precies te zijn, de nieuwe bewoner wordt een mapje overhandigd met vele waardebonnen, die zij bij hun eerste bezoeken aan de winkels kunnen besteden.
Dat deze formule geslaagd mag worden genoemd, blijkt wel uit het feit, dat reeds vele ondernemers gebruik hebben gemaakt van deze bon-methode én natuurlijk uit de spontane reacties van bewoners en “nieuwe” Goirlenaren. Het behoeft geen uitleg, dat elk kadootje in deze tijd door velen wordt gewaardeerd, hetgeen ook zeker tot uitdrukking komt bij de aankopen in de betreffende winkels.
Inmiddels bestaat “Welkomstgroet” alweer 7 jaar en zijn ± 2000 gezinnen op deze manier bezocht. Voordeel van deze bezoekjes voor de ondernemer blijft de persoonlijke benadering, de informatie die de klant ontvangt over ligging en service én de meetbaarheid van deze methode, voor een ondernemer een belangrijk gegeven. Meer en meer wordt de naam “Welkomstgroet” genoemd.
Met medewerking van o.a. Woonaccent is Welkomstgroet steeds recent op de hoogte van nieuwe adressen, maar ook via de bewoners zelf (o.a. door het opgeven van hun oude adres), de mond-op-mond reclame en eigen initiatieven wordt veel informatie verkregen.
Daarnaast constateren wij een toenemend aantal bewoners, dat uit eigen initiatief contact met ons opneemt, zodat ook zij worden verrast met het gratis pakket. Mocht u onlangs verhuisd zijn en nog niet bezocht door “Welkomstgroet” bel dan voor meer informatie Telefoon 5343085 of 5343698 en U ontvangt binnen 2 dagen ons pakket.