Gôôlse speulen 2004

ingevoerd op 6-9-2004

De Gôôlse speulen 2004 zijn weer geweest. Op vrijdagavond 3 september is het groots opgezette spektakel van start gegaan en het heeft een spectaculair einde beleefd afgelopen zondag. Het festival heeft plaatsgevonden op het terrein op de hoek van de Abcovenseweg / Bakertand in Tilburg.

Op vrijdagavond 3 september werd er gestart met een feest in country en western stijl. Voor de mensen die het durfden, was er een rodeostier. Hier kon je testen hoe behendig je was en of je de welbegeerde prijs in de wacht kon slepen, door zo lang mogelijk op de stier te blijven zitten

Het weekend kreeg zijn vervolg met op zaterdagmiddag 4 september een beach volleybaltoernooi. Dit toernooi begon om 14:00u en duurde tot ongeveer 17:00u.

Dan de zaterdagavond met een spetterend optreden van Vogelvrij (www.vogel-vrij.nl). Vogelvrij is een Nederlandstalige rockformatie van formaat. In de Nederlandse music-scene heeft vogelvrij al een aardige naamsbekendheid. Deze formatie heeft al diverse festivals in Nederland en België bezocht. Vogelvrij werd een spetterend optreden.
Verder traden de gebroeders Ko op. Deze zijn ondermeer bekend van de carnavalskrakers “tringeling”, “Boswandeling”en “Tuut tuut tuut, we springen een parachute”. Met onder andere deze nummers zijn de Gebroeders Ko zijn hard op weg de Twee Pinten van de 21e eeuw te worden.

De Gôôlse speulen werden volgens traditie afgesloten met op zondagmiddag de Hollandse middag waar diverse Nederlandstalige artiesten. hun opwachting hebben gemaakt..
De artiesten die deze middag tot een Hollandse party hebben gemaakt zijn; Rene Schuurmans, Jack van Raamsdonk en Jurgen leijten. De Hollandse middag werd al zingend gepresenteerd door Frank Smeekens.

Tijdens deze middag zullen er volgens traditie diverse kinderspelen worden georganiseerd. Hier kunnen de kinderen onder begeleiding een aantal spelletjes doen. Tevens krijgt ieder kind dat meedoet een verrassing.

Wilt u meer informatie over de Gôôlse speulen 2004 dan kunt u contact opnemen met Jelle Zoontjes via goolsespeulen@hotmail.com.

<3>KPJ Goirle
Organisator Gôôlse Speulen 2004
Spelers druk in de weer... Spelers druk in de weer...
Het team van Leystad entertainment tegen het team Frutterkesfist Het team van Leystad entertainment tegen het team Frutterkesfist