Mis op hoofdveld VOAB

ingevoerd op 4-9-2004

I.v.m. het 75 jarig bestaan van VOAB, hebben er deze week al verschillende feestactiviteiten plaatsgevonden, in en rond de grote feesttent die op het terrein van VOAB staat.
Woensdagmiddag was er een feestmiddag voor de pupillen van VOAB, woensdagavond was de jeugd aan de beurt, zij gingen eerst laserschieten in Tilburg, en s’avonds was er disco in de tent.
Donderdagmiddag was er voor de 50 plussers een bingomiddag, die heel geslaagd was, ondanks dat er maar ongeveer 50 mensen waren. De bingo was gratis en voor hapjes was gezorgd.
Donderdagavond was er een Amsterdamse avond, voor alle a jeugdspelers en seniorleden en leden van de loopgroep.
Vrijdagavond om 18.00 uur werd er een mis gehouden op het hoofdveld, de tribune zat vol. Een delegatie van Kinderkoor Eigen Wijs en GoTiKo verzorgden de zang, pastoor Paul Jansen ging in de mis voor. Het was een zeer stemmig geheel. Na de mis was er een speciale feestvergadering voor VOAB leden en genodigden en vanaf 21.00 uur was er een reunie.

De mis werd begeleid door kinderkoor EigenWijs en leden van Gotiko De mis werd begeleid door kinderkoor EigenWijs en leden van Gotiko
Veel betrokkenheid op de tribune Veel betrokkenheid op de tribune