Spectaculaire traktatie van Primeur Fotografie tot 10 september

ingevoerd op 28-7-2004

Iedereen die zijn rolletje of digitale bestanden af laat drukken krijgt zijn foto’s gratis mee op cd-rom.

Primeur doet zijn naam weer alleszins eer aan door als eerste fotografisch bedrijf in de regio haar klanten de service te bieden van een inleesstation voor alle digitale fotobestanden.
Inhoudelijk betekent dit, dat de klant die zijn digitale foto’s wil laten afdrukken, middels een uitermate klantvriendelijk informatiescherm, zelf zijn of haar favoriete foto’s op het gewenste formaat en in het gewenste aantal kan bestellen. Een uur later ligt de bestelling klaar, vakkundig afgedrukt op echt fotopapier. De toegevoegde waarde van deze jongste ontwikkeling is, dat de “zelfbediening” van de meegebrachte memorystick, exact zo afgewerkt wordt als de “gewone” fotorolletjes. Concreet houdt dit in dat alle foto’s nog steeds worden gecorrigeerd door de medewerkers van Primeur Fotografie, zodat u verzekerd bent van de hoogst haalbare kwaliteit. Deze absolute revolutie in de fotografie, betekent in feite dat het fotowerk van de klant in samenwerking met de vakman kwalitatief zijn weerga niet kent. Zonder meerkosten van het fotowerk, is deze primeur vanaf heden in de fotozaak aan de Bergstraat geïnstalleerd.

Spectaculaire traktatie
Om aan te tonen dat de digitale ontwikkelingen in de fotografie gewaarborgd zijn voor de toekomst, heeft de directie van Primeur fotografie besloten, om ter kennismaking, iedereen die zijn digitale bestanden voor 10 september door Primeur laat afdrukken, de fotobestanden geheel gratis op een cdrom aan te bieden. Maar die actie geldt niet alleen voor de fotografen die al met een digitale camera werken. Deze actie is er ook voor iedereen die met een gewoon filmrolletje zijn herinneringen vereeuwigt. Ook voor deze klanten worden de foto’s op cdrom gezet. Een mooie gelegenheid om ook die foto’s thuis via de computer te bekijken en/of te verwerken.

Foto’s bestellen vanuit de “luie stoel”
Mag de bovengenoemde ontwikkeling opzienbarend zijn, binnen nu en enkele maanden gaat Primeur wellicht haar service wereldwijd uitbreiden. Momenteel wordt er aan een softwareprogramma gewerkt waarin de mogelijkheid wordt gecreëerd, uw foto’s (waar u ook bent) af te drukken en per post naar u toe te zenden. Een belangrijke aantekening blijft echter altijd in stand: dat de foto’s in tegenstelling met welk bedrijf dan ook bij Primeur stuk voor stuk gecorrigeerd worden.

Digitale camera’s
Vooral de laatste periode worden er door allerlei firma’s, discountbedrijven en via het internet, digitale camera’s aangeboden. De directie van Primeur wil met klem vragen oplettend te zijn bij een aankoop van een digitale camera. Kijk vooral goed naar de service en garantie en let er op geen onbekend merk te kopen, en geen camera te kopen waarvan de verkoper geen kennis van zaken heeft. Primeur Fotografie verkoopt natuurlijk ook digitale camera’s, maar dan wel alleen van fotomerken. Ook de begeleiding of zelfs een korte cursus is zinvol. Het is daarom van harte aanbevolen om geheel vrijblijvend bij Primeur Fotografie te informeren naar de juiste digitale weg. www.fotoprimeur.nl