Toverworkshop voor superhoofdprijswinnaars van Efteling-ontwerpwedstrijd groot succes

ingevoerd op 3-7-2004

In het voorjaar schreef de Efteling een prijsvraag uit voor het beste ontwerp voor de voorkant van het toverboek van Christian Farla. Alle winnaars werden uitgenodigd om te komen toveren in de Efteling. Vivianne Verheijen (10) uit Riel was een van de gelukkigen. In totaal hebben bijna 100 kinderen samen met hun ouders een magische ochtend beleefd.

Op 13 juni jl. werden superhoofdprijswinnaars uit het hele land in de vroege ochtend welkom geheten in het Carrousel Theater. Na een drankje en een tovertaartje toonde magiër Christian Farla, uit de Wonderlijke Efteling Show, alle kinderen magische trucs zoals het laten zweven van tafels en glazen. Na afloop hiervan heeft iedereen genoten van een dag in de Wereld vol Wonderen.

Wonderlijke Efteling Show
Sinds donderdag 1 april, de dag dat de poorten van de Efteling weer open gingen voor het nieuwe seizoen, speelt de Wonderlijke Efteling vier keer per dag in het Efteling Theater. Christian Farla en zijn vrouw Bianca verzorgen de magie in deze 40 minuten durende Sprookjesshow. Vorig jaar november werd de show nog bekroond met de Big E Award voor beste attractieparkenshow ter wereld. Momenteel schitteren de bekende idolen Jim en Marieke naast magiër Christian Farla in deze bijzondere show. Tot en met 30 juni zal elke voorstelling één van deze idolen op het podium staan om de verrassende sprookjesshow tot een waar spektakel te maken.