Vromans Bouwbedrijf houdt open dag

Weru-dealer is specialist in timmerwerk en bouwprojecten voor particulieren

Vromans Bouwbedrijf is specialist in timmerwerk en bouwprojecten voor particulieren. De onderneming uit Riel levert al meer dan twintig jaar maatwerk en doet dat met de best denkbare kwaliteit. Op zaterdag 5 en 12 juni houdt Vromans Bouwbedrijf twee open dagen en maakt bezoekers wegwijs in de showroom en werkplaats.

Cees Vromans startte meer dan twintig jaar geleden zijn eigen bouwbedrijf in Riel. Met een handvol timmerlieden leverde de onderneming op maat gesneden timmerwerk. En dat doet het bedrijf, waar John en Sandra Vromans het roer van hun vader hebben overgenomen, vandaag de dag nog steeds. Inmiddels is Vromans Bouwbedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met eigen timmerwerkplaats en mag het zich officieel Weru-dealer noemen. Het van oorsprong Duitse bedrijf bestaat meer dan 150 jaar en is Europa’s grootste fabrikant van kunstof ramen en deuren. In de showroom van Vromans Bouwbedrijf worden de meest uiteenlopende Weru-producten getoond zodat de bezoeker een goed idee krijgt van de uiteenlopende mogelijkheden. Weru staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, een reden waarom Vromans Bouwbedrijf al jaren met deze producten werkt. Tijdens de open dagen op 5 en 12 juni kunnen bezoekers met eigen ogen kennismaken met de producten van Weru. Bovendien gelden er tijdens de open dag interessante aanbiedingen tegen een scherpe prijs.

Werkplaats
In de eigen werkplaats van het Rielse bouwbedrijf vervaardigen vakspecialisten uiteenlopend maatswerk zoals speciale trappen, dakkapellen en ander timmerwerk. Dit maatwerk trekt Vromans Bouwbedrijf door in de nieuwbouw of verbouwing van particulieren. Dankzij de flexibiliteit van het bedrijf kan het werk nauwkeurig worden afgestemd op de wensen van de klant. De onderneming beschikt zelfs over een eigen kraan waardoor vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer zijn uit te voeren.
Ook de werkplaats zal tijdens de open dag geopend zijn. Daar kunnen bezoekers bijvoorbeeld zien hoe een dakkapel en ander maatwerk wordt gemaakt. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een groot springkussen waarop zij zich kunnen uitleven. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om op 5 en 12 juni de open dagen (van 9.00 tot 16.00 uur) van Vromans bouwbedrijf te bezoeken.