Eerste GSBW 8 toernooi een daverend succes!!!

ingevoerd op 28-5-2004

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. GSBW 8 hield haar eerste zelf georganiseerde toernooi bij GSBW. Acht teams uit de regio namen deel aan de strijd en zorgden voor een sportieve middag op sportpark den Kuil. Na afloop van het toernooi was er een feest met DJ en werden de deelnemende teams in consumptiebonnen beloond naar gelang hun prestatie. Tijdens dit toernooi staat de gezelligheid voorop en zijn de teams die meedoen ook allemaal vriendenelftallen.

GSBW 8 is nu al drie jaar een vriendenelftal en werd al twee keer kampioen in de competitie. Het elftal is ontstaan nadat twee vrienden groepen beide geen zin meer hadden om deel te nemen aan selectie-elftallen en de handen in elkaar sloegen en een team begonnen. Tot op de dag van vandaag is deze groep nog geheel bij elkaar en heeft men al vele hoogtepunten gekend.

Net zoals afgelopen zaterdag, waar de mannen van GSBW 8 ook nog het eigen toernooi wisten te winnen. De toernooizege werd dan ook tot in de late uurtjes gevierd in de plaatselijke kantine. Wij willen langs deze weg dan ook het GSBW bestuur, alle sponsors, Jaap Kees, de deelnemende teams en natuurlijk onszelf bedanken voor dit geweldige toernooi en hopen dat iedereen volgend jaar weer van de partij zal zijn. Jullie zijn allemaal van harte welkom op het afsluitende feest van GSBW 8 op 11 juni.