Big Boss pakt weer uit op Hemelvaartsdag

Scherpe aanbiedingen en een speciale demonstratie van alle Karcher-producten

Hemelvaart staat voor de deur en daarmee beginnen veel mensen aan een lang weekend vrij. Een ideaal moment om de tuin onder handen te nemen en klaar te maken voor de zomer. Big Boss kan u daarbij een handje helpen. Op Hemelvaartsdag is de doe-het-zelf zaak geopend met scherpe aanbiedingen en demonstraties van Karcher-producten.

Goed werk begint met goed gereedschap, zo luidt een oud gezegde. Big Boss past deze wijze raad al jaren toe op haar producten en kiest uitsluitend voor materialen van topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Een productenlijn die daarbij aansluit, zijn de gereedschappen van Karcher. Dit Duitse bedrijf is vooral bekend vanwege haar hogedrukreinigers maar fabriceert ook stoomreinigers en stofzuigers. Dat Karcher niet alleen kwaliteit levert maar ook innovatief is, blijkt bijvoorbeeld uit de RoboCleaner. Deze machine kan zowel stofzuigen als reinigen middels voorgeprogrammeerde programma’s en doet dit geheel zelfstandig. Navigatietechnologie maakt het mogelijk dat de machine het gehele vloeroppervlak schoonmaakt, zonder enige hulp. Wanneer de RaboCleaner merkt dat zijn vuilreservoir vol is of zijn baterijen bijna leeg zijn, keert hij terug naar het basisstation waar hij zijn vuilreservoir ledigt en zijn baterijen oplaadt. Speciale sensoren voorkomen dat de RaboCleaner van de trap valt of tegen obstakels opbotst.

Probeer het zelf
Om bezoekers kennis te laten maken met de RaboCleaner en andere Karcher-producten verzorgt Big Boss op hemelvaartsdag een speciale demonstratie. Bezoekers hebben de mogelijkheid de producten zelf uit te proberen en kunnen met al hun vragen bij het demonstratie-team terecht. Op deze dag gelden zijn de Karcher-producten voorzien van een extra aantrekkelijk prijskaartje en zijn bij aankoop tot wel 100 euro aan gratis accessoires te verkrijgen.

Tuinartikelen
Tijdens de open dag met Hemelvaart heeft Big Boss een hele reeks van spetterende tuin-aanbiedingen. Tuinhout, blokhutten, speeltoestellen, bestrating, tuinmeubilair en andere artikelen zijn extra voordelig geprijsd. En ook voor gereedschap, potten, schalen, potgrond en bemesting is Big Boss het juiste adres.
Sinds enige tijd heeft Big Boss zich gespecialiseerd op het gebied van speeltoestellen, vervaardigd van hout of kunststof. Zo heeft Big Boss een groot gedeelte van de kunststof speeltoestellen van Little Tikes op voorraad. Deze dochteronderneming van Rubbermaid ontving het afgelopen jaar vele internationale prijzen voor haar speeltoestellen.
Houten speeltoestellen zijn bij Big Boss afkomstig van Jungle Gym. Dankzij handige basispakketten kan het speeltuig gemakkelijk zelf in elkaar worden gezet.

Springkussen
Tijdens de open dag is ook gedacht aan de kinderen. Voor hen is een speciaal springkussen opgesteld zodat de ouders ondertussen ongestoord kunnen shoppen.
Big Boss is op Hemelvaartsdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
foto W. Schuurkes foto W. Schuurkes