Jeugdvakantiewerk Goirle van 24 t/m 29 augustus

ingevoerd op 8-1-2009

inschrijfdagen in maart

Het Jeugdvakantiewerk wenst iedereen een geweldig 2009 toe! Na de complete kermis die JVW heette in 2008 is de organisatie alweer druk bezig met ’t komende jaar. Het thema is uitgezocht … we verklappen natuurlijk niet alles maar het wordt weer een crimineel goed weekje JVW.

En ook de datum is inmiddels bekend, dus pak je agenda of kalender, blader naar augustus en schrijf bij 24 tot en met 29 augustus: JVW! Dat is de één na laatste week van de basisschoolvakantie.

Wat is het Jeugdvakantiewerk?
Het Jeugdvakantiewerk Goirle en Riel is een week vol activiteiten, spelletjes, tochten en theater aan het einde van de basisschoolvakantie. Alle kinderen die in Goirle of Riel wonen en/of op school zitten,  mogen meedoen. Opgeven kan alleen op drie inschrijfdagen in maart in het gebouw van Mainframe aan de St. Jansstraat, waarbij geldt: vol is vol.

zaterdagmiddag 7 maart tussen 12:00 uur en 16:00 uur
vrijdagavond 13 maart tussen 19:00 uur en 21:00 uur
maandagavond 30 maart tussen 19:00 uur en 21:00 uur

Let na de carnaval goed op: op de basisscholen wordt dan een informatieboekje uitgedeeld met alle informatie over hoe je je kunt opgeven.

Vrijwilligers kunnen zich nu al inschrijven
Het Jeugdvakantiewerk is niet mogelijk zonder de inzet van honderden vrijwilligers. De eerste aanmeldingen voor leiding en andere taken zijn al binnen. Maar we kunnen nog veel meer mensen gebruiken! Tijdens de JVW-week worden er voor de vrijwilligers speciale activiteiten georganiseerd en de week wordt met een groots Feest afgesloten. Dus heb je zin in een week lang misdadig goed feest met héél véél andere vrijwilligers geef je dan NU op via onze site www.jvwgoirle.nl

Carnaval
Het Jeugdvakantiewerk loopt ook dit jaar weer mee tijdens de carnavalsopstoet. Kom kijken naar de optocht en je krijgt een voorproefje van het thema van dit jaar …

Meer informatie?
Op www.jvwgoirle.nl vind je meer informatie over het Jeugdvakantiewerk, verslagen van voorgaande jaren (inclusief foto’s) en kun je je aanmelden.