E-bookreader gratis te leen

Test het zelf!

Op reis met een koffer vol boeken? Het klinkt zo romantisch en ontspannend. Totdat je euro’s extra moet betalen voor het overgewicht dat je meezeult. Verleden tijd met de iLiad: een plat, tabletachtig, draagbaar apparaat in A5-formaat met een scherm waarvan men kan lezen alsof het op papier gedrukt staat. Uitproberen? Vanaf 21 oktober is deze e-bookreader voor alle leden van Bibliotheek Midden-Brabant bij wijze van proef gratis te leen bij Bibliotheek Goirle. Elektronisch papier
Door het lichte gewicht neem je het apparaat net zo makkelijk mee als een krant of een boek. De iLiad van iRex is een e-bookreader die gebruikmaakt van elektronische inkt. De schermpagina’s zien eruit als echt papier. Het leescomfort is vele malen groter dan bij computerschermen, omdat het beeld volledig stil staat en het scherm zelf geen lichtbron is. Zowel digitale boeken, kranten als andere documenten kunnen worden gelezen alsof die op papier gedrukt staan. Ook het maken van aantekeningen is mogelijk.Test het zelf!
Zelf de iLiad uitproberen, met een boek naar keuze? Dat kan! Met ingang van 21 oktober kunnen leden van Bibliotheek Midden-Brabant de iLiad gratis testen voor een periode van 3 weken. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het Infopunt in Bibliotheek Goirle voor nadere informatie. Naast de bibliotheekpas wordt gevraagd om een legitimatiebewijs.Bibliotheek Goirle, Kloosterstraat 22, maandag en vrijdag 11.00 – 20.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag 11.00 – 17.30 uur, zaterdag 11.00 – 15.00 uur.