X-LL’s schenkt eerste weekhoofdprijs

Thea de Laat superblij met kledingbon

Maandag 13 oktober j.l. was het weer zo ver: de eerste weekhoofdprijs van de najaarspuzzel werd uitgereikt bij Modeboetiek X-LL’s. En als het aan de eerste prijswinnares gelegen had was daar niet zo veel aandacht aan besteed. Bescheiden als ze is, vindt ze zich namelijk niet op haar gemak als ze in de belangstelling staat.

De gelukkige, de 81-jarige mevrouw Thea de Laat uit de Nieuwstraat te Goirle, bij veel Goirlenaren bekend vanwege haar vrijwilligerswerk, waarvoor ze in 2007 nog koninklijk werd onderscheiden, vertelde dat ze op dat moment liever haar huiskamer had schoongemaakt dan dat ze onder belangstelling van een journalist, een fotografe en een vertegenwoordigster van deze krant, een kledingbon ter waarde van 150 euro in ontvangst kwam nemen. Achteraf bekende ze echter glimlachend dat het toch allemaal wel was meegevallen en zei ze superblij te zijn met de kledingbon, die haar werd uitgereikt door eigenaresse Els Verhoeven. Thea vertelde al van begin af aan meegedaan te hebben aan de najaarspuzzel van deze krant, maar nooit eerder iets gewonnen te hebben. Deze weekhoofdprijs kwam haar nu bijzonder goed uit, want ze had liefst vier feesten in het vooruitzicht. En als vaste klant van X-LL’’s wist ze dat Els vast en zeker weer geschikte kleding voor haar in de rekken had hangen.

X-LL’s timmert aan de weg
Sinds haar start op Valentijnsdag 14 februari 2008 doet Els Verhoeven er alles aan om haar damesmodezaak, gericht op de grote maten, te promoten. Zo heeft ze in april en september een grootse modeshow op touw gezet, waar door modellen in de leeftijd van 26 tot 80 jaar kleding in diverse maten getoond werd. Onlangs was ze zelfs te gast in het programma “Weekend met Marielle” op de tv zender Brabant 10. Dit programma is in ieder geval vanavond (woensdag) om 19.20 uur nog op genoemde zender te zien en wordt daarna ieder uur herhaald. Mogelijk dat dit programma ook morgen nog herhaald wordt.
En om haar winkel nog meer te promoten geeft ze voortaan op verzoek ook thuisparty’s vanaf vijf personen. Als de betreffende personen dan vooraf  hun kledingmaat en leeftijd doorgeven, dan brengt Els de juiste kleding mee, die men dan op die avond kan passen. Deze mogelijkheid bestaat niet alleen voor particulieren, maar ook voor instellingen en bedrijven.
Toen X-LL’s in februari van dit jaar haar deuren opende, schreven we dat deze modeboetiek een gat in de markt vulde. Nu 8 maanden later blijkt duidelijk dat deze uitspraak bewaarheid is. Veel mensen met een maatje meer zijn maar wat blij met deze modeboetiek en met de wijze waarop ze door Els bij hun kledingkeuze geholpen worden. Wij als Goirles Belang bedanken Els van harte voor het ter beschikking stellen van de weekhoofdprijs en wensen haar de komende jaren nog heel veel succes toe.

JP