Najaarsmodeshow X-LL’s Mode boetiek!

ingevoerd op 7-10-2008

Het was weer geweldig deze keer twee avonden en wel op maandag 29 en dinsdag 30 september.
Twee dagen achter elkaar liepen de modellen de najaars- en winterkleding te showen ze deden dit met zoveel plezier dat het de bezoekers gewoon opviel,want ook op de catwalk lieten ze dat zien.
We hadden modellen van 28 tot 80 jaar van maat 46 tot 58 dus we hebben heel veel laten zien er kwamen toch zo’n 90 verschillende creaties voorbij.
Helaas hadden we ook een tegenvaller omdat Remco Bastiaansen ziek was, maar dat is op een geweldige manier opgevangen door Ad Linders die eigenlijk zonder voorbereiding aan deze taak begon en het op een eigenzinnige manier presenteerde het was super. Onder de pauze werden diverse prijzen uitgedeeld waaronder ook kledingbonnen daarna werden de bezoekers muzikaal vermaakt door een van de kandidaten van popstars Bernd van de Sanden uit Tilburg.
Hierna werd de modeshow hervat en kwamen de modellen weer op de catwalk.
Ook de bezoekers waren enthousiast over wat ze zagen er werd sportieve kleding, casual kleding, jassen en feestelijke kleding geshowd.
Aan het eind van de modeshow werd er nog een cadeaubon van 50 euro verloot.
Daarna bedankte Els iedereen voor hun inzet en hulp want alleen had ze het allemaal niet kunnen doen, en werd iedereen in de bloemetjes gezet.
Op dinsdag werd Els door haar modellen de catwalk opgeroepen en werd bedankt door hun voor de goede zorgen en fijne dagen daarna kreeg ze een bon voor de schoonheidsspecialiste om zichzelf eens lekker te laten verwennen.
Els wil via deze weg nogmaals iedereen bedanken voor de reacties op de modeshow en via de mail, ook de modellen. Bernd en Ad Linders en iedereen die haar op welke manier dan ook geholpen heeft.
Bedankt!!!