Concert Caeciliakoor St. Jan

ingevoerd op 29-9-2008

Zondag 5 oktober 2008 organiseert het Caeciliakoor van de St. Jan een concert, waarvoor u van harte uitgenodigd wordt.
Uitvoerenden zijn het Russische “Trio Sonata” bestaande uit Vladimir Skljarenko (hobo), Jelena Leltsjoek (klavecimbel en piano) en Loedmila Dombrowski (cello).
Ook de bekende organiste van de Bredase Sacramentskerk Jelena Bazova zal acte de présence geven op het Verschuerenorgel van de St. Jan.
Het trio en Jelena Bazova zullen solowerken uitvoeren, terwijl het Caeciliakoor enkele liederen uit haar repertoire ten gehore zal brengen, met begeleiding van hobo, cello en orgel.Trio Sonata is in 1990 ontstaan uit het “Saratov Philharmonic Orchestra” en gaf door heel Europa concerten.
Jelena Bazova studeerde aan het staatsconservatorium van Kazan (Rusland) de hoofdvakken piano en orgel, welke studies in 1980 bekroond werden met zowel het solistendiploma als de Prix d’Exellence.
Sinds 1997 woont zij in Nederland en werkt zij als hoofdvakdocente piano aan het Fontys Conservatorium en als organiste van het befaamde Sacramentskoor uit Breda.De entree voor het concert is gratis, na afloop zal echter een “open- schaalcollecte” gehouden worden, waarbij een vrijwillige bijdrage zeer op prijs wordt gesteld.Wij hopen u te mogen ontmoeten op 5 oktober 2008 om 16.00 uur in de St. Jan, gelegen aan de Kerkstraat 1 te Goirle.Bestuur Caeciliakoor St. Jan Goirle.