Seniorenorkest Hart van Brabant in Cultureel Centrum Jan van Besouw, zondag 5 oktober, 14.30 uur

Na de oprichting, een jaar geleden, is Seniorenorkest Hart van Brabant meteen begonnen met het aankopen en opbouwen van een eigen repertoire. Geen gemakkelijke opgave met een groep muzikanten die onlangs de nodige ervaring toch op elkaar moet inspelen. Maar onder de deskundige leiding van dirigent Cor van Rooy, die al meer met zulke bijltjes heeft gekapt, is dat aardig gelukt.
De samenstelling van het orkest bestaat uit mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd van iets boven de zestig. Goirle, Riel, Tilburg, Udenhout, Berkel Enschot, Oisterwijk en Biest Houtakker zijn de plaatsen waar de muzikanten vandaan komen, wat de naam Hart van Brabant nog meer karakter geeft.
Zondag 5 oktober laat het orkest haar capaciteiten zien en horen. Groot en klein, jong en oud kunnen dan genieten van goed in het gehoor liggende muziek vanuit alle windstreken. Of dat nu een Spaanse  pasadoble, een Russische boerendans, een vlotte boogiewoogie, een jazzy nummer, of een klassiek stuk is, je mag het allemaal onder geen beding missen.
Een goed orkest kan natuurlijk altijd meer muzikanten gebruiken. Speel je besbas, bariton, hoorn, dwarsfluit of klarinet en ben je ge├»nteresseerd, kom dan eens luisteren tijdens de repetitie op maandagochtend tussen 9.30 uur tot 12.00 uur in c.c. Jan van Besouw. 
Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop bij Grafisch buro Goirle, bij de leden van het orkest of te bestellen via emailadres: cor.heerkens@tele2.nl. Bij binnenkomst in c.c. Jan van Besouw is het natuurlijk ook nog mogelijk een kaartje te kopen.