Gôôlse Speulen

ingevoerd op 27-8-2008

Het laatste volle weekend van augustus zullen de Gôôlse Speulen weer losbarsten en hoe! Het wordt dit jaar weer een groots spektakel met vele artiesten. De Gôôlse Speulen zullen dit jaar gehouden worden van vrijdag 29 t/m zondag 31 augustus. Het festival zal dit jaar wederom plaatsvinden aan de Abcovenseweg/Bakertand. Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond 29 augustus
Countryavond

Om 20.00 uur starten we in samenwerking met countryclub The White Stallion met een country- en westernavond. Deze avond zal countryband Sky Tune de avond vullen. De entree is GRATIS.

Zaterdagmiddag 30 augustus
Beachvoetvolley/beachvolleybaltoernooi

Deze middag begint om 12.00 uur en zal tot 18.00 uur duren. Een team bestaat uit 4 spelers een coach en eventueel 2 wisselspelers. Inschrijven voor dit toernooi kan bij Jan van den Dries via janv.d.dries@live.nl of 06-51636286. of via de site www.goolsespeulen.nl.

Zaterdagavond 30 augustus
Feestavond

Tijdens de feestavond zullen o.a. Jannes en Henk Wijngaard op komen treden! De rest van de avond wordt aan elkaar gedraaid door DJ Mark. Deze avond zal om 20.00 uur beginnen. De voorverkoopadressen zijn: Fonzie, Eetsalon Tra, ’t Draaiboompje (Moergestel), ’t Luikske (Riel). De entree voor deze avond is in de vvk. 10 Euro en aan de tent 12,50. Combikaarten voor zaterdag en zondag kosten €15,-!

Zondagmiddag 31 augustus
Hollandse middag

De Gôôlse Speulen zullen volgens traditie worden afgesloten met de Hollandse middag en de kinderspelen. Tijdens deze middag zullen diverse Nederlandstalige artiesten op komen treden zoals: Nick en Simon, Monique Smit, Henk Damen, Frank Smeekens, Linsey en Roy Donders. Deze dag zal duren van 14.00 uur t/m 22.00 uur.

p.s. Entree voor kinderen t/m 12 jaar gratis! Er staan diverse luchtkussens en er zal geschminkt worden.

Meer info: www.goolsespeulen.nl