Goirlenaar Stan Storimans omgekomen

Bij Russische bombardementen op de Georgische stad Gori is cameraman Stan Storimans (39) uit Goirle van het televisiestation RTL omgekomen. Dat meldt RTL dinsdag.

Correspondent Jeroen Akkermans is gewond geraakt aan een been. Stan Storimans deed samen met de verslaggever in Georgië verslag van het conflict tussen Rusland en Georgië om Zuid-Ossetië. Stan Storimans laat een vrouw en twee kinderen achter.
Storimans was een zeer ervaren cameraman. Hij werkte al ruim twintig jaar als cameraman en had sinds 2000 zijn eigen audiovisueel bedrijf Storicam Mediaproducties in Goirle. Eerder werkte hij ook in oorlogsgebieden als Afghanistan en Irak en filmde hij de verschrikkingen van de tsunami op Sri Lanka. Eind dit jaar zou er een boek uitkomen over zijn persoonlijke ervaringen.

Via de website www.condoleanceregister.com kunt u een condoleance plaatsen voor Stan Storimans.

Reactie gemeente Goirle
Het gemeentebestuur van Goirle heeft kennis genomen van het tragische overlijden van Goirlenaar Stan Storimans (39). Zijn overlijden in Georgië tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden als cameraman heeft het gemeentebestuur diep geschokt en zij spreekt hier haar afschuw over uit.
Mede namens alle inwoners van de gemeente Goirle hebben loco-burgemeester drs. R.A.J.M. van Eijkeren en gemeente-secretaris mr. R.P.B.M. Brekelmans persoonlijk hun medeleven betuigt aan de echtgenote en de kinderen van de heer Stan Storimans.