Officiële opening Mediq Apotheek de Hovel

ingevoerd op 21-6-2008

Woensdag 18 juni opende Mediq Apotheek De Hovel in Goirle officieel haar deuren. De openingshandeling werd verricht door wethouder M.C.A. de Groot – Haen van gemeente Goirle.
Om te vieren dat de apotheek in haar nieuwe gedaante van start is gegaan, was de apotheek versierd met ballonnen en vermaakte een clown de kinderen met haar kunsten. Daarbij zorgde een dixielandband voor live muziek. Wethouder M.C.A. de Groot – Haen verrichtte de officiële openingshandeling door het lint door te knippen en de apotheek hiermee ‘officieel’ in de nieuwe gedaante te openen.
Klanten ontvangen de gehele week een leuke attentie bij hun bezoek aan de apotheek en kinderen krijgen een vrolijke kleurplaat met kleurpotloodjes. Met de opening van Mediq Apotheek De Hovel komt het aantal Mediq Apotheken in Nederland op 140. Dit jaar is de doelstelling verder te groeien naar 200 Mediq Apotheken.

De apotheker van Mediq Apotheek De Hovel; mevrouw M.J Mol is erg enthousiast over haar nieuwe apotheek: “Mediq Apotheek is georganiseerd rondom de klant die bij ons centraal staat. We hebben met het hele team toegewerkt naar de opening en zijn erg trots op het eindresultaat.”
De apotheker legt uit wat er zo bijzonder is aan de nieuwe formule: “Mediq Apotheek staat voor klantgerichtheid en zorg op maat. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een spreekuur voor de klanten en een uitgebreid assortiment aan zelfzorgmiddelen, voedingsupplementen en producten voor huidverzorging. Tevens kunnen diabetes- en incontinentiepatiënten bij ons terecht voor hun zelfzorgartikelen. Daarbij staan wij als apotheekteam altijd klaar voor persoonlijke advisering op maat. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om geneesmiddelen te laten bezorgen.”

Mediq Apotheek de Hovel  is gevestigd aan de Kalverstraat 23 te Goirle en bereikbaar op telefoonnummer: 013-5341101.