Schenking gemeente

De gemeente Goirle schenkt de Stichting Jeugdvakantiewerk en de Scouting St. Willibrord uit Goirle ieder een bedrag van € 2.500,00. De gemeente ontving enige tijd geleden een cheque ter waarde van € 5.000,00 van de Kiwanis Club Mark en Leij. De Kiwanis Club verzocht de gemeente dit geld in te zetten voor jeugd.

Kiwanis heeft, als een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, de opdracht om de kinderen van deze wereld te dienen en het leven te verbeteren. Zij doen dat door bijv. geld te schenken.

De gemeente Goirle schenkt zowel aan het jeugdvakantiewerk als aan de scouting een bedrag van € 2.500,00 omdat zij beiden zich op een positieve manier en met veel vrijwilligers inzetten voor een brede groep kinderen.

De beide bedragen worden door de burgemeester van Goirle symbolisch overhandigd aan de besturen van het  Jeugdvakantiewerk en de Scouting St. Willibrord tijdens een bijeenkomst van de Kiwanis Club Mark en Leij op donderdag 12 juni om 19.00 uur in Brasserie de Boschkens aan de Tilburgseweg 155 in Goirle.