Gelauwerde film The Grand Budapest Hotel in Jan van Besouw!

Kom meegenieten van deze geweldige komedie van Wes Anderson!

Te veel nominaties op vele internationale filmfestivals om op te noemen en tientallen keren de winnaar zijn bij o.a. de Oscars, Golden Globes en BAFTA awards...  dat was de waardering die the Grand Budapest Hotel kreeg in 2014! Deze komedie van regisseur Wes Anderson staat niet voor niks op het programma van de Beschouwfilms!

Monsieur Gustave, de flamboyante conciërge van vijfsterrenhotel Grand Budapest (energiek en met perfecte timing gespeeld door Ralph Fiennes) probeert in 1932 samen met piccolo Zero (Revolori) uit handen van de fascisten te blijven. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Het is een typische Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox, The Royal Tenenbaums) film met malle personages, bonte kleuren, droogkomische humor, tomeloze energie en de bijzondere aandacht voor vorm en aankleding. In die laatste categorie won de film dan ook diverse awards.

Kom ook genieten van deze geweldige film met onder meer Ralph Fiennes, Tony Revolori en Saoirse Ronan.

Dinsdag 6 februari, 20:00 uur in de Theaterzaal van Jan van Besouw.

Tickets à € 9,00 zijn te koop via de website of op de avond zelf vanaf 19:30 uur aan de kassa!

film film