Zeer afwisselende dansvoorstelling in Jan van Besouw!

De Dutch Don’t Dance Division komt met DreamDances naar Goirle

Vijfentwintig jaar geleden ontstond De Dutch Don’t Dance Division (DeDDDD) in de woonkamer van Thom Stuart en Rinus Sprong. Inmiddels is een stevige community opgebouwd waar o.a. jonge kinderen kennis maken met het podium en dansers in opleiding en net-afgestudeerden leren om hun vleugels uit te slaan. Al vele jaren spelen ze ook hun voorstellingen in het hele  land, en dit jaar komen ze ook weer naar Goirle!

We hebben ze allemaal: mooie dromen, onbegrijpelijke dromen, natte dromen, dagdromen, nachtmerries. Ga met DeDDDD naar Droomland, in deze afwisselende voorstelling. Humor en drama wisselen elkaar af, in zowel moderne als meer klassieke choreografieën op zeer uiteenlopende muziek.

Kortom een aansprekende voorstelling die door het gevarieerde karakter ook heel geschikt is voor jong en oud en zelfs als eerste kennismaking met dans!

Naast bestaande successen en nieuw werk van artistiek leider Thom Stuart, neemt de talentvolle jonge choreograaf Kiran Bonnema ons mee naar zijn droomwereld en als kers op de taart heeft de internationaal vermaarde meesterchoreograaf Jiří Kylián DeDDDD toestemming gegeven delen uit zijn gelijknamige ballet ‘Dream Dances’ in dit programma op te nemen!

Dus reis met ons af naar … DreamDances!

Vrijdag 15 maart om 20:00 uur. Tickets à € 19,50 zijn te koop via www.janvanbesouw.nl

613549_ 613549_