Tess van de Wiel voorgedragen als CDA-wethouder

De CDA-fractie in de gemeenteraad van Goirle draagt Tess van de Wiel voor als wethouder, in de vacature die is ontstaan na het vertrek van Piet Poos.
Tess is momenteel gemeenteraadslid en fractievoorzitter, naast haar functie als docent bij Curio (ROC West-Brabant).

“Tess van de Wiel is een uitstekende kandidaat, wij zijn trots dat we haar kunnen voordragen aan de raad! Zij is gericht op samenwerking met alle betrokkenen, communicatief en verbindend. Ze heeft daarnaast het lef om verantwoordelijkheid te nemen, ook voor moeilijke besluiten. Doordat zij al actief was in de gemeenteraad, heeft Tess kennis van veel dossiers en kent zij de cultuur in de raad. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de samenwerking!” zo motiveert de fractie deze keuze.

Tess geeft aan zeer gemotiveerd te zijn om de functie van wethouder te gaan vervullen:
“Ik vind het een prachtige uitdaging om wethouder te mogen worden, hoewel de aanleiding natuurlijk heel jammer is. Met en voor mensen werken is mijn passie, ik wil graag het verschil maken voor anderen. Ik realiseer me dat er stevige dossiers op tafel liggen, waar ik mee aan de slag moet. Dat wil ik graag doen in collegiale samenwerking met het college, met de raad, met de ambtenaren én met de betrokken inwoners en organisaties. Samenspraak is daarbij mijn motto!”

De formele voordracht van de nieuwe wethouder zal plaatsvinden in de gemeenteraadsvergadering van 30 maart a.s.

tess 1 tess 1
CDA cirkel CDA cirkel