Mini-optocht Kaaiengat in de Leybron

In de periode van 11 tot 28 februari is er toch een Carnavalsoptocht te zien in Kaaiengat. De pleinzaal van de Leybron is het decor waar de mini-optocht wordt opgesteld. Goed te zien vanaf het plein en de gehele dag op eigen gelegenheid te bewonderen. Alle kinderen van Riel mogen meedoen. Lever je kunstwerkje in op woensdag 10 februari tussen 13.30 en 15.30 uur bij de Leybron. Dan zorgen wij voor een sfeervolle opstelling. En natuurlijk zijn er ook prijsjes te winnen.

We hebben in de kerstperiode gemerkt dat veel mensen de behoefte hebben om even een frisse neus te halen. De kerststal op het plein en de kerstman in de pleinzaal waren dan een leuk doel voor het wandelingetje. Nu de lockdown weer verlengd en zelfs verzwaard is blijven er zo weinig dingen over om naar uit te kijken. Deze optocht is coronaproof, mits je elkaar de ruimte geeft voor het raam, en het geeft de kinderen iets om te doen, om naar uit te kijken.

Dus kinderen ga aan de slag met wc rollen, hout, lege verpakkingen en alles wat je kunt verzinnen. Knutsel een mooie carnavalswagen, zorg dat je naam, leeftijd en groep aan de onderkant erop staan. En lever hem in bij de Leybron.

Via een e-mailtje kunnen bezoekers de mooiste wagens kiezen en voor die bouwers is er natuurlijk een prijs.

Carnavalsoptocht in de Pleinzaal- de Leybron

wanneer: 11 tot 28 februari

voor: alle kinderen om te bouwen

voor: iedereen om te bewonderen

inleveren: woensdag 10 februari tussen 13.30 en 15.30 uur bij de Leybron.

478421_ 478421_