Foto’s kopen van GoirleMiddendoor kan nog tot 22 januari

Zoals gepland worden deze week de laatste foto’s van “GoirleMiddendoor” die voor de ramen van de winkels en bedrijven in het centrum van Goirle hingen, door de organisatie opgehaald. Daardoor is het succesvol einde van deze zesde foto-expositie een feit.

Zijn er foto’s die onverhoopt - als gevolg door de lockdown - bij je bedrijf niet opgehaald zijn, gelieve dit per omgaande te melden bij: info@goirlemiddendoor.nl waarvoor namens de werkgroep van GoirleMiddendoor hartelijk dank.

Foto’s kopen.

Veel bezoekers van de outdoor foto-exposisitie hebben van de gelegenheid goed gebruik gemaakt hun favoriete foto of foto’s voor een budgetvriendelijk bedrag te kopen.

Ook dit kan uitsluitend middels het mailadres; info@goirlemiddendoor.nl 

Tevens kun je op de website alles lezen over de voorwaarden en de betalingsregeling betreffende de foto-bestellingen. Belangrijk is om te weten dat 22 januari aanstaande echt de uiterste datum is om foto’s van GoirleMiddendoor te kopen.

 

Deze foto van dit gymnastisch hoogstandje aan de Oosterplas was één van de 500 exemplaren die tijdens de “foto-wandeling” in december van GoirleMiddendoor te bezichtigen was.

GMD GMD