SV VOAB grote winnaar Rabo ClubSupport in Goirle.

De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. De winst van mensen samen brengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft iedereen baat bij. Rabobank Tilburg en omstreken stelde hiervoor €200.000 beschikbaar.

In de maand september schreven 374 stichtingen en verenigingen uit Dongen, Goirle, Rijen en Tilburg zich in voor deze mooie campagne. In oktober brachten 5341 leden hun stem uit op de stichting of vereniging van hun keuze. Hoe meer stemmen een stichting of vereniging kreeg, hoe groter het uit te reiken bedrag. Op deze manier hebben leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak op de verdeling van de winst van de bank.

Met Rabo ClubSupport wil Rabobank clubs helpen om hun doelen te bereiken. Op maandag 2 november kregen alle deelnemende stichtingen en verenigingen hun cheque uitgereikt tijdens het Rabo ClubFeest! Een digitaal festijn.

De top 3 in Goirle is: SV VOAB, Sterk Huis en Scouting Sint Willibrord Goirle. Voor de complete uitslag ga je naar rabo-clubsupport.nl/tilburg-en-omstreken.

Rabobank Tilburg en omstreken wenst de clubs veel succes met het realiseren van alle mooie doelen!