Atelier’78 voor kennismakingslessen, maar ook voor werkateliers

Van 2 kanten bekeken

Dat je bij Atelier’78 heel goed ’n cursus kunt volgen als je beginner bent, zal inmiddels wel bekend zijn, maar we merken dat niet iedereen weet dat er ook veel mogelijk is bij Atelier’78 voor (ver)gevorderden.

We hebben 3 ateliers in het Cultureel Centrum Jan van Besouw, een ruimte voor beeldhouwen /boetseren/keramiek, een voor weven/ textiel en een voor schilderen/tekenen. Daarin worden ’s morgens, ’s middags en ’s avonds cursussen gegeven.

Kennismakingslessen

Voor mensen met minder ervaring, of voor iedereen die graag wil weten hoe het werkt bij Atelier’78 gaan we na de herfstvakantie weer starten met 4 kennismakingslessen met docent.

Dat kan voor: tekenen/ schilderen bijvoorbeeld op vrijdagmiddag of woensdagmorgen.

Voor beeldhouwen kun je op dinsdagmorgen kennismaken en voor keramiek kan dat op donderdagavond.

Voor weven/textiel hebben we inmiddels een korte wachtlijst en is er nu geen plaats voor kennismakingslessen, maar met meer aanmeldingen kunnen we een extra groep starten op dinsdagmiddag.

Werkateliers

Mensen met ervaring, die zelfstandig willen werken, zonder docent, kunnen ook bij Atelier’78 terecht.

Op maandagmiddag en vrijdagmorgen, zijn er groepen voor schilders en op vrijdagmorgen voor beeldhouwers.

Het zijn ervaren (amateur)kunstenaars die soms thuis geen geschikte ruimte hebben en graag contact maken met anderen. Ze delen hun ervaring, doen inspiratie op en bespreken elkaars werken. Het is stimulerend om met ander n in groepsverband te werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met een eigen groep bij ons te komen werken. Nergens in de regio vind je ruimtes zoals in onze ateliers in het Cultureel Centrum Jan van Besouw, alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Al onze cursussen vinden, in deze coronatijden, op een veilige en verantwoorde manier plaats, met o.a. een maximaal aantal cursisten per ruimte.

Bij het Cultureel centrum Jan van Besouw is onze folder verkrijgbaar en op de website www.atelier78.nl kun je zien in welke groepen nog plaats is, of je kunt bellen naar het secretariaat 013-5347687 / 06-51571498.

atelier1 atelier1
atelier2 atelier2