Gasten Zonnebloem Goirle genieten bij Koffiebakkers op de Hovel

Wat heeft het ons goed gedaan om na 7 maanden weer een activiteit te mogen organiseren. De maanden waarin onze gasten grotendeels in huis moesten blijven hebben een behoorlijke impact gehad. Voor velen is de eenzaamheid zwaar gevallen. Natuurlijk zijn de telefoontjes, de woordpuzzels en de attenties heel erg gewaardeerd maar elkaar weer fysiek ontmoeten is toch het mooiste.

Richtlijnen RIVM

Om dit te kunnen realiseren hebben we natuurlijk gekeken wat er binnen de richtlijnen van de RIVM mogelijk is zoals de 1,5 meter afstand,  aantal personen en hygiëne.

En dat is gelukt!

Mede dankzij de medewerking van Koffiebakkers op de Hovel hebben wij op maandag 21 september een aangeklede koffie kunnen organiseren. Wat waren onze gasten enthousiast en blij om weer bekenden te zien en gezellig te kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee met zoete lekkernij en daarna nog een drankje met hartige hapjes.

Om te voldoen aan het toegestane aantal personen hebben we dit in 3 tijdsblokken van 1,5 uur gedaan. Dit was natuurlijk voor iedereen veel te kort en te snel voorbij!

Alleen maar blije gezichten en dankbare gasten die deze gezelligheid met elkaar veel te lang hebben moeten missen. We hebben dan ook heel veel verzoeken gehad om dit snel nog maar eens te organiseren. Hiervoor gaan we zeker ons best doen!

Koffiebakkers op de Hovel

Wij willen Tom van Koffiebakkers bedanken voor zijn medewerking en gastvrijheid. Op maandag is de zaak normaal gesloten maar speciaal voor de Zonnebloem is hij op deze dag voor ons open gegaan en gezorgd dat onze gasten hebben kunnen genieten van een uitstekende “aangeklede” koffie en elkaars gezelschap. Ook een woord van dank aan de weergoden die ons zoals gebruikelijk weer goed gezind zijn geweest.

Website

Alle informatie over onze afdeling kunt u vinden op onze website : www. Zonnebloem.nl/ Goirle. Ook hebben wij een facebook pagina nl. de Zonnebloem Goirle.

zonnebloem1 zonnebloem1
zonnebloem2 zonnebloem2
zonnebloem3 zonnebloem3