Goirlese Drive-In Movie

Op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni zal er een heel bijzonder event plaatsvinden aan de Nieuwkerksedijk: de Goirlese Drive-In Movie! Een aantal creatieve ondernemers hebben in samenspraak met de gemeente het unieke concept van een open lucht bioscoop eenmalig naar de Nieuwkerksedijk weten te krijgen, met Bohemian Rhapsody en Grease als 2 echte drive-in films. Voor kaartjes ga naar Facebook.com/essentialsoundsnl en bestel ze snel!

In deze tijd van afstand houden, zoveel mogelijk thuis blijven en geen evenementen, is er door de overheid toch een kleine opening gegeven. Sinds 4 juni zijn drive-in concepten onder voorwaarden vrijgegeven. Dit was het moment dat een groepje ondernemers de ludieke waarde van een drive-in bioscoop inzagen en hier de schouders onder hebben gezet. Alles zal plaatsvinden op het binnenterrein van Antonis Verhuur aan de Nieuwkerksedijk 15a. Het gebied wordt vrijgemaakt van vrachtwagens en opslagmaterialen, zodat er 100 auto’s op het terrein kunnen parkeren. Met een levensgroot scherm van Klundert Audiovisueel zal de bioscoop tot leven komen en Cafe d’n Brands zorgt voor een natje en een droogje.

Kaartjes kosten 15,- per persoon, wat bestaat uit een entreeticket, drankjes en versnaperingen. Volgens de regelgeving omtrent COVID-19 is het geoorloofd om met 2 personen in de auto te zitten. Daarom worden de tickets niet per stuk verkocht, maar per auto. Wil je toch met meerderen in de auto komen, dan kan dat, maar dan moet je op hetzelfde adres woonachtig zijn. Natuurlijk zijn alle omstandigheden volledig ingericht volgens RIVM-richtlijnen. Dat betekent dat er bijvoorbeeld veilig naar de toilet gegaan kan worden.

De poort gaat open om 21.15u en rond de klok van 22.15 zal de film beginnen (afhankelijk van voldoende duisternis). Kom dus op vrijdag genieten van het met 4 oscars bekroonde Bohemian Rhapsody, een muzikale ode aan Queen. Met veel muziek. als hoogtepunt Live Aid in 1985, brengt Rami Malek een fantastische Freddy Mercury tot leven. Op zaterdag zoeken we de nostalgie op van de jaren 50 met John Travolta en Olivia Newton-John als Danny en Sandy. Zo swingend waren de drive-in bioscopen van toen! Beleef dat unieke gevoel eenmalig in ons eigen dorp en kom naar een van de films. Dit evenement wordt belangeloos georganiseerd door Antonis Verhuur, Cafe d’n Brands, Broeder Liplap, Klundert Audiovisueel en Essential Sounds.

Bios header 26-27 juni Bios header 26-27 juni