Gemeentehuis alleen open voor spoedzaken

Vanaf vandaag donderdag 12 maart 2020 om 17.00 uur, gaat het gemeentehuis van Goirle dicht voor het publiek. Het gemeentehuis is dan alleen nog tussen 9.00 en 11.00 uur open de komende (werk)dagen en alleen voor spoedzaken én alleen na telefonisch overleg. Online en telefonisch is de gemeente wel bereikbaar.

Deze tijdelijke maatregel wordt genomen nadat bekend werd dat een medewerker met een publieksfunctie besmet is met het coronavirus. Deze persoon zit op aanwijzing van de GGD thuis in isolatie. Deze extra maatregel nemen we om risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken en duurt in ieder geval tot en met 16 maart.

Bestaande afspraken
Al gemaakte afspraken worden verzet. Het is in ieder geval tot en met 16 maart niet mogelijk om een online afspraak te maken. Voor al uw vragen is de gemeente Goirle bereikbaar via:
•telefoonnummer (013) 5310 610
•e-mail info@goirle.nl

Spoed
Langskomen is alleen mogelijk na telefonisch overleg. Voor dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen kunt u het best een e-mail sturen naar burgerzaken@goirle.nl

Online regelen
Op deze website kunt u veel zaken regelen zonder dat u daarvoor langs hoeft te komen. U kunt bijvoorbeeld een melding doen over de openbare ruimte, een uittreksel burgerlijke stand aanvragen, of een gevonden of verloren voorwerp aangeven. Ook een reparatieafspraak maken voor uw kapotte container behoort tot de mogelijkheden.

Ruimtelijke plannen
Heeft u vragen over ruimtelijke plannen? Stuur dan een e-mail naar info@goirle.nl

’t Loket
Donderdag 12 en maandag 16 maart is er géén inloopspreekuur bij ’t Loket van 10.00 - 12.00 uur. Telefonisch en per e-mail is ’t Loket normaal bereikbaar. Bellen kan tussen 8.30 en 12.30 uur naar het telefoonnummer (013) 5310 531. Een e-mail stuurt u naar loket@goirle.nl

De milieustraat
De milieustraat is normaal geopend.

Bijeenkomsten
De Expositie Goirle Middendoor gaat niet door. Op vrijdag 13 maart vindt de opening dus niet plaats.
De Bibliotheek Goirle annuleert activiteiten tot en met 16 maart. Ook het Belastingspreekuur en het spreekuur van De Beurs/formulierenbrigade op donderdagochtend 12 maart gaan dus niet door.

Actueel advies
De veiligheidsregio heeft op de website van de Gemeente een banner geplaatst. Deze banner geeft het meest actuele advies over het coronavirus en verwijst door naar de veiligheidsregio. Daar vindt u actuele publieksinformatie en telefoonnummers.

Hygiënemaatregelen
Goede hygiënemaatregelen zijn van belang om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:
•Schud geen handen
•Was je handen regelmatig
•Als je moet hoesten of niezen, doe dat dan in de binnenkant van je ellenboog
•Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.

voorgevel gemeentehuis voorgevel gemeentehuis