Kermisconcert door Muziekvereniging SOS

ingevoerd op 25-06-2019

“Met vereende krachten de kermis op!”

Sinds 2010 organiseert Muziekvereniging SOS traditie getrouw op zondagochtend tijdens de kermisweek het kermisconcert. Het kermisconcert zal worden gehouden op de Hovel op de hoogte van Flanders, Mozes en Bubbels en Bo.

Het concert, dat wordt dit jaar gegeven door Slagwerkgroep Con Tutti, De Buskes en de Beneluxband, zal worden gehouden van 11.00 – 13.00 uur.

Slagwerkgroep Con Tutti, onder leiding van Marc Adriaansen, bestaat sinds 5 jaar en is een samenwerkingsverband tussen SOS uit Goirle en M&V uit Riel. Deze samenwerking komt tijdens het Kermisconcert geheel tot zijn recht. De verenigingen zullen gezamenlijk een 3-tal muziekstukken ten gehore brengen.

De vier leerlingen van Slagwerkgroep Con Tutti, die bij de vereniging zijn gekomen naar aanleiding van de workshops van Sjors Creatief, zullen deze ochtend aftrappen met hun allereerste optreden.

De tweede band die een optreden zal verzorgen is de De Beneluxband. Deze band bestaat reeds ruim 10 jaar en repeteert iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 in het gebouw van SJB aan de Beneluxlaan 76 in Tilburg onder leiding van Pieter de Kok. Ze bestaan uit 23 muzikanten met diverse muziek instrumenten. Ons repertoire bestaat o.a. uit populair, dans en marsmuziek. Wij verzorgen onder andere optreden tijdens de Ten Miles, intocht Nijmeegse 4 daagse, Wijkfeest Zonnehof, wijkfeest Tongerlose Hoef en op diverse avonden in een woonzorgcentrum.

Tenslotte zullen ook De Buskes nog een optreden geven. Zij zijn in 1981 ontstaan vanuit een Tilburgse carnavalsvereniging. De muziek die De Buskes ten gehore brengen zijn niet alleen de welbekende carnavalskrakers, maar vooral swingende, up-tempo populaire muziek en gouwe ouwe. De Buskes, is een groep van 20 vrienden / muzikanten die heel het jaar door bezig zijn met muziek maken. Elke maandag vindt de repetitie plaats onder leiding van onze dirigent / arrangeur Pieter de Kok. De repetities worden alleen ongeveer vier weken onderbroken tijdens de zomervakantie.

Iedereen is van harte welkom tijdens het kermisconcert op zondag 30 juni 2019. De entree is gratis!

Tijdens het concert bestaat de mogelijkheid om een drankje te nuttigen,

Heb je ook zin om muziek te gaan maken?

Op dinsdagavond repeteren we van 20.00 tot 22.00 uur in de Leybron in Riel. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken.

sos muziekver sos muziekver
sos muziek1 sos muziek1