RABOBANK CONCOURS HIPPIQUE GOIRLE 29 & 30 JUNI

ingevoerd op 10-05-2019

Spetterend pony- en paardenevenement!

Van vrijdag(avond) 28 juni tot en met 30 juni gaat in Goirle een groots paardenspektakel plaatsvinden met muziek, horeca, kraampjes, loterij, tombola. Superleuk voor paardenfans, maar ook zeker voor iedereen die zin heeft in een leuk evenement met ‘n hapje, ‘n drankje, demonstraties en muziek.

Parkeren en toegang zijn gratis!

Waar?

Langs de Turnhoutsebaan, naast het fietstunneltje richting Riel gaat het gebeuren, daar ligt een stuk grond van 7,5 hectare dat we gaan omtoveren van niets tot iets ofwel tot een concours hippique.
Dit is de officiële finale van kring De Baronie en dit gaan Rijvereniging Goirle samen met ponyclub St. Jansruitertjes organiseren. 

Er wordt gesprongen, dressuur en teamdressuur gereden. Het is tevens de laatste wedstrijd vóór de Brabantse Kampioenschappen met officiële huldigingen van de kringkampioenen.

Al maanden zijn wij samen met vele vrijwilligers bezig dit goed voor te bereiden. Met veel dank aan onze sponsors, alleen met hun steun is dit mogelijk.

Wil jij met jouw bedrijf ook een marktkraam of naamsbekendheid tijdens deze dagen en vooraf op social media? 

Laat het ons dan even weten via: concourshippiquegoirle@gmail.com

We krijgen maar liefst 600 paarden en pony’s en zeker zoveel bezoekers!

Op de foto zie je het grootste deel van de twee besturen die zeer regelmatig met elkaar vergaderen wat er allemaal door hen gedaan is en wat er nog komen gaat. Van links naar rechts: Monique Steenhorst, Oscar van der Veer, Rowena Gyselman, Eefje van de Graaf, Nicolle Marchand, Joyce Jurgens & Joery Reijmaekers.

Kijk en volg ons voor de laatste info op Facebook:

Rabobank Concours Hippique Goirle.

En Instagram: rabo_concours_hippique_goirle

Tot dan!

6edd2020-eee1-49ed-b29c-04195e153432 6edd2020-eee1-49ed-b29c-04195e153432