Lenterondjes: fiets en wandel mee met de ANWB vanaf een Brabants Natuurpoort

ingevoerd op 05-04-2019

Brabant is klaar voor de lente! Op zondag 14 april worden - verspreid over de provincie - vanuit vier Brabantse Natuurpoorten ANWB fiets- en wandelroutes aangeboden. Iedereen is tussen 10.00 uur en 16.00 uur welkom hier aan mee te doen. Tijdens deze dag is er bij de Natuurpoorten voor jong en oud nog veel meer te beleven. Hier kun je een klimbos bezoeken, meedoen aan een fotoworkshop, een workshop bergwandelen voor beginners volgen of een vaartocht maken. Aanmelden voor de fiets- en wandeltochten kan op www.anwb.nl/lenterondjes

 

Welke Natuurpoorten zetten de deuren open?

De Natuurpoorten die meedoen zijn: Stayokay in Bergen op Zoom (Boslustweg 1), Kriekeput in de Maashorst (Schaijkseweg 3a, Herpen), de Biesbosch-Vissershang in Hank (Vissershang 2) en Roovertsche Leij in Goirle (Gorps Baantje 1). Vrijwilligers van de ANWB staan klaar om u te verwelkomen.

 

Begeleide tochten vanaf één van de Natuurpoorten

Wandelt of fietst u liever niet alleen of vindt u het als koppel of gezin ook fijn om met anderen te fietsen: de ANWB vrijwilligers begeleiden om 11.00 uur een fiets- en wandeltocht. Meldt u zich hiervoor aan op de site. 

 

Natuurlijk Iedereen Eropuit!  

Kent u iemand in uw omgeving die mobiel beperkt is en die niet kan/wil fietsen of wandelen, neem deze persoon dan mee! U bent beiden welkom op 14 april

Bij twee Natuurpoorten (Kriekeput en Stayokay) staat een stoel en een kop koffie klaar en wordt om 11.30 uur meer verteld over de natuur in de omgeving van deze Natuurpoorten. Geef dit bij het aanmelden op de site wel apart door dat u de begeleider bent van iemand die mobiel beperkt is! 

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden bij een van de Natuurpoorten: www.anwb.nl/lenterondjes