Inwoners Goirle jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

ingevoerd op 22-03-2019

Zondagavond 31 maart is de ontknoping te zien bij RTL 4

Amsterdam, 22 maart 2019 – Vijftig inwoners van Goirle uit postcodegebied 5051 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Goirle daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Annemarie (54) uit Goirle is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ”Ik neem mijn zoon mee en ik ben al helemaal voorbereid. De treinkaartjes heb ik gekocht en ik let extra goed op bij de uitzendingen van Miljoenenjacht. Ik vind het heel leuk om in de studio aanwezig te mogen zijn. Als ik ook nog eens geld zou winnen, dan zou dat helemaal fantastisch zijn. Mijn man en ik willen graag een reis naar Nieuw-Zeeland maken. Dat zou echt een droom zijn die uitkomt. ”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Goirle zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daari de inwoners van Goirle is zondag 31 maart van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.