Longfonds zoekt collectanten in Goirle en Riel

ingevoerd op 19-03-2019

Doet u mee?

In Nederland heeft ruim een miljoen mensen een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zo maakt het Longfonds onderzoek naar longziekten mogelijk en komt op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

In de week van 13 t/m 18  mei 2019 gaan ruim 30.000 collectanten op pad met maar één doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen longziekten. Ook in Goirle en in Riel wordt de collecte voor het Longfonds georganiseerd. Collecteert u mee?

Collecteren kost u gemiddeld twee uur van uw tijd. Meestal is dit in uw eigen buurt. In Goirle en ook in Riel is het Longfonds op zoek naar een aantal nieuwe collectanten. De organisatoren Margo, Henriëtte en Marieke zijn zelf al jaren actief en altijd weer gemotiveerd om op pad te gaan. “Nieuwe en nog betere medicatie, waardoor longpatiënten minder last van hun ziekte hebben, daar doen we het voor”.

Wilt u zich opgeven? Ga naar longfonds.nl/collecte

Wilt u meer informatie? Mail naar collecte@longfonds.nl

Collectanten voor de collecte in Riel kunnen zich ook melden bij Marieke Loos 0643099447.

En voor Goirle bij Henriëtte Hehemann   0135346054 of bij Margo Crombach  0621706301