Wandeling langs de Gôolse Geheimen

ingevoerd op 22-01-2019

De vereniging Recreatie en Toerisme nodigt u wederom uit om deel te nemen aan een Gôolse Geheimen wandeling op zondag 27 januari.

Tijdens deze eerste wandeling in het nieuwe jaar gaan we de hoofdkerk van Goirle bezoeken; de St. Jans Onthoofding. Wist U dat er waarschijnlijk voor de 11e eeuw op deze plaats al een kerk stond. Stond de vorige kerk op dezelfde manier als de huidige? Wat valt U op als U naar de toren kijkt? Luister naar de uitgebreide uitleg van onze gastgids Jozef Wijdemans en de vaste gidsen van onze wandelingen die ook nog het e.e.a. te vertellen hebben over enkele gebouwen en kunstwerk in de directe omgeving. Bent U nieuwsgierig geworden? Hierna maken we nog een korte rondwandeling door het nieuwe natuurontwikkelingsgebied De Vosreyt.

Zoals gewoonlijk zal Varno deze wandeling opluisteren met wetenswaardigheden over bomen en planten die we tegenkomen en onderweg wordt u getrakteerd op koffie met iets lekkers.

Datum: Zondag 27 januari  2019

Startpunt: Verzamelen bij de kerk St. Jan in Goirle,

vertrek 13:30, einde ca.16:00 uur

Afstand: circa 4 kilometer

Kosten € 7,50 inclusief koffie met iets lekkers

Inschrijven: via e-mail naar vmorseld@wxs.nl

Indien u verzekert wilt zijn van uw deelname dan kunt u het bedrag overmaken op rekening NL22 RABO 0141869240 onder  vermelding “wandeling 27 januari”.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Varno Morseld Tel. 013-5347801  Schrijf je snel in want we kunnen maximaal 35 wandelaars meenemen.

goolse geheimen1 goolse geheimen1
goolse geheimen2 goolse geheimen2