Doodgewoon bijzonder, eerste keer uitvaartbeurs in Goirle

ingevoerd op 21-01-2019

Op 2 februari 2019 organiseert Mark Hendriks van “8er de Wolken” en Margriet van Ingen van “Margriet van Ingen Uitvaartzorg” een uitvaartbeurs. 

Het Cultureel Centrum Jan van Besouw te Goirle staat tussen 11.00 uur en 17.00 uur in het teken van alles wat bij een uitvaart komt kijken. De beurs is gratis toegankelijk. 

Tijdens de beurs kunt u kennismaken met ruim 30 exposanten, welke allemaal, ieder op zijn of haar eigen manier, verbonden zijn met ons thema, uitvaart “Doodgewoon Bijzonder”. 

U vindt hier informatie over de natuurbegraafplaats, financiële en notariële informatie omtrent de uitvaart maar ook een fotograaf, juwelier en een bloemist zijn aanwezig. 

Tijdens deze beurs is er in de prachtige kapel van Jan van Besouw een lezing van niemand minder dan Hella van der Wijst, zij is beter bekend van tv-programma’s zoals Ik mis je en de Wandeling. 

Zij zal haar nieuwe indrukwekkende boek “Troost” presenteren. Op 2 februari tussen 11.00 uur en 17.00 uur is het CC Jan van Besouw het decor voor de eerste uitvaartbeurs in Goirle. 

Informatie en inschrijvingen voor de lezing van Hella van de Wijst kan via www.uitvaartbeursgoirle.nl

uitvaartbus-Doodgewoon Bijzonder uitvaartbus-Doodgewoon Bijzonder